fbpx

Έτσι μπορείς να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα σου το καλοκαίρι και να είσαι στιλάκι!

Έτσι μπορείς να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα σου το καλοκαίρι και να είσαι στιλάκι!

Το καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο μπλουζάκι και βερμούδα και ούτε φυσικά χρειάζεται να έχεις ένα δωμάτιο ρούχα για να είσαι στιλάκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 12 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο ντύσιμο σου αυτό το καλοκαίρι

 

Το καλοκαιρινό ντύσιμο είναι απλό, όμως για να κάνεις τη διαφορά θα πρέπει να «παίξεις» με τους συνδυασμούς των ρούχων.

Δες λοιπόν ποιους συνδυασμούς μπορείς να κάνεις και να είσαι στιλάκι:

  • Πουκάμισο κοντομάνικο με παντελόνι

Αν και τα κοντομάνικα πουκάμισα κατά κύριο λόγο ανήκουν στο παρελθόν όμως μπορείς να φορέσεις ένα κοντομάνικο πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα παντελόνι που αφήνει ακάλυπτους τους αστράγαλους ή μπορείς να το γυρίσεις. Επίσης φρόντισε τα χρώματα να ταιριάζουν μεταξύ τους και να είναι κοντά στην χρωματική παλέτα.

  • Πουκάμισο με βερμούδα

Τα χρώματα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά και τα υφάσματα. Συνδύασε λινό με λινό, βαμβακερό με βαμβακερό, ενώ ένα μπλε σκούρο πουκάμισο μπορείς να το βάλεις με μια σκούρα μπλε τζιν βερμούδα.

  • Smart casual ντύσιμο

Αν η δουλειά σου απαιτεί να ντύνεσαι λίγο πιο καλά και χρειάζεται να φοράς και σακάκι αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζεται να σπαταλήσεις όλα σου τα χρήματα για να αγοράζεις καινούρια κοστούμια κάθε σεζόν. Μπορείς να συνδυάσεις τα βαμβακερά παντελόνια με polo μπλουζάκια ή πουκάμισα και να φορέσεις ένα λεπτό σακάκι. Αυτό το στυλ είναι κατάλληλο και για έναν καλοκαιρινό γάμο. Μην ξεχνάς πως το μοντέρνο ντύσιμο δεν επιβάλλει να φοράς από πάνω ως κάτω τα ίδια χρώματα. Αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους. Το λευκό και το μαύρο πηγαίνουν με τα πάντα, ενώ το μπλε ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις του γκρι και τους καφέ.

  • Κοστούμι με polo μπλουζάκι

Τα κοστούμια σίγουρα συνδυάζονται άψογα με τα πουκάμισα. Για να ισορροπήσουμε όμως το στυλ με τη ζέστη του καλοκαιριού μπορείς να αντικαταστήσεις το πουκάμισο με ένα polo μπλουζάκι. Δοκίμασέ το τις ημέρες της δουλειάς που έχει πολλή ζέστη, αφού όταν βγάλεις το σακάκι θα είσαι πολύ πιο άνετος. Επίσης μπορείς να βάλεις αυτόν τον συνδυασμό σε μια πρωινή βάφτιση, πρωινό γάμο ή σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Δες πως να φορέσεις σωστά το Polo μπλουζάκι σου!

  • Βερμούδα με σακάκι

Μπορεί να σου ξενίζει λίγο αυτός ο συνδυασμός και να μην μπορείς να φανταστείς ένα ντύσιμο που να συνδυάζεται όμορφα μια βερμούδα με ένα σακάκι. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι ένας πολύ ωραίος μοντέρνος συνδυασμός, τον οποίο μπορείς να εφαρμόσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές ή για ένα ποτό δίπλα στη θάλασσα.

  • Κοστούμι με πουκάμισο

Φυσικά ένα ολοκληρωμένο κοστούμι πάντα είναι απαραίτητο καθώς το καλοκαίρι είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και βαφτίσεις. Μπορείς να δεις επίσης: 40 Ενδυματολογικές προτάσεις για να βάλει ένας άντρας σε γάμο! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να κινηθείς σε κλασσικές γραμμές. Μπορείς να αγοράσεις ένα νεανικό κοστούμι με κοντό παντελόνι και σακάκι σε φαρδιά ή στενή γραμμή, ανάλογα με το σωματότυπό σου. Το πουκάμισο δεν χρειάζεται να είναι και αυτό πολύ επίσημο. Μπορείς να βάλεις ένα απλό καθημερινό πουκάμισο μονόχρωμο ή με σχέδια.

  • Polo μπλουζάκι με παντελόνι

Για ένα χαλαρό ποτό τους καλοκαιρινούς μήνες ή αν το επιτρέπει η δουλειά σου ένα μακρύ βαμβακερό παντελόνι με ένα polo μπλουζάκι είναι από τους καλύτερους και πιο safe συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις. Διάλεξε ένα παντελόνι σε slim feet και ένα στενό μπλουζάκι, ειδικά αν είσαι γυμνασμένος. Δες ακόμα: 5 Αντρικά στυλιστικά tips χρήσιμα για το καλοκαίρι!