fbpx

Έτσι μπορείς να φορέσεις στιλάτα το δερμάτινο σου μπουφάν όλες τις ώρες της ημέρας!

Έτσι μπορείς να φορέσεις στιλάτα το δερμάτινο σου μπουφάν όλες τις ώρες της ημέρας!

Το δερμάτινο μπουφάν είναι ένα διαχρονικό κομμάτι στην ανδρική μόδα. Μπορεί όλα τα υπόλοιπα ρούχα να έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, αλλά το δερμάτινο παραμένει ίδιο όσος καιρός κι αν περάσει. Ακόμη κι αν έχεις ένα δερμάτινο μπουφάν κάπου μέσα στη ντουλάπα σου, τότε θα σου πρότεινα να το βγάλεις από εκεί και να του δώσεις την ευκαιρία να αναδείξει την εμφάνιση σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί είναι καλό να αποφεύγεις να φοράς πουλόβερ κατάσαρκα

 

Το μαύρο δερμάτινο μπουφάν είναι ένα ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα ρούχα. Αν θέλεις να διαθέσεις μερικά χρήματα, αυτή θα πρέπει να είναι η αγορά που θα κάνεις. Ένα μαύρο biker jacket και μπλε σκούρο τζιν είναι δύο κομμάτια που συνδυάζονται άνετα μεταξύ τους και πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις.

 

 

Το μαύρο μπουφάν βέβαια ταιριάζει απόλυτα και με ένα απλό T-shirt και τζιν. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με γκρι skinny τζιν παντελόνι και καφέ δερμάτινα brogues αντί για αθλητικά, αν θέλεις να αναβαθμίσεις το σύνολο σου.

Ακόμη ένα συνδυασμό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδυάσεις το καφέ bomber jacket μαζί με τζιν σε καμηλό χρώμα. Με αυτόν τον συνδυασμό θα μπορέσεις να έχεις ένα άνετο αλλά και μοντέρνο look. Μπορείς, βέβαια, να φορέσεις και καφέ chinos παντελόνι μαζί με μπεζ suede μποτάκια.

 

 

Πετσί από πετσί έχει διαφορά. Αν δεν έχεις πολύ χρήμα να διαθέσεις, μπορείς να καταφύγεις στη λύση της δερματίνης, αρκεί να δείχνει καλής ποιότητας και με δική σου ευθύνη πάντα. Για παράδειγμα, στα moto jackets, που αποτελούν την πιο μίνιμαλ μορφή μπουφάν στο είδος τους (μαύρο δέρμα και φερμουάρ, χωρίς σχέδια και πολλές τσέπες), η ποιότητα παίζει σημαντικό ρόλο και δεν χωράνε εκπτώσεις.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα άνδρα που φοράει ένα φτηνιάρικο δερμάτινο. Προτίμησε, λοιπόν, κάτι που να είναι αληθινό, να δείχνει στιβαρό και – κυρίως – να μη γυαλίζει τρελά. Ένα σκληρό υλικό, κατά προτίμηση καλής μάρκας. Και να θυμάσαι πως μιλάμε για μια επένδυση πολλών χρόνων, οπότε αν είσαι σε φάση ν’ αγοράσεις δερμάτινο μπουφάν καλύτερα να στερηθείς ένα τζην και να δώσεις κάτι παραπάνω.