fbpx

Ανακάλυψε τι θα σου συμβεί αν για δύο μέρες τη βδομάδα βγεις έξω από το γυμναστήριο

Ανακάλυψε τι θα σου συμβεί αν για δύο μέρες τη βδομάδα βγεις έξω από το γυμναστήριο

Μήπως βαρεθήκατε κλεισμένος στους …τέσσερις τοίχους του γυμναστηρίου; Μήπως η προπόνηση μόνο με βάρη έχει καταντήσει ανούσια και βαρετή; Είτε το θέλουμε, είτε όχι τα βάρη είναι απαραίτητα για την ενδυνάμωση του σώματος μας και συμπληρώνουν εποικοδομητικά με άλλα είδη προπόνησης. Ωστόσο η ενασχόληση με κάποιο σπορ θα σας κάνει να ξεφύγετε, να βρείτε άλλα ενδιαφέροντα και να διαπιστώσετε τότε ότι η άσκηση με βάρη δεν είναι θα είναι ποτέ βαρετή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 top outdoor προγράμματα που θα σε εκτινάξουν και θα σε κάνουν «φέτες»!

 

Υπάρχουν πολλά αθλήματα που μπορείτε να τα αρχίσετε σε οποιαδήποτε ηλικία, ακόμα και να κάνετε κάποιου είδους πρωταθλητισμό, έτσι για να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Βέβαια, όπως σε όλα τα αθλήματα η προπόνηση με βάρη, η αεροβική, η κυκλική είναι απαραίτητα στοιχεία για τη προετοιμασία του σώματος ώστε να μπορούμε να αποδώσουμε στους αγώνες και στις προπονήσεις του όποιου σπορ διαλέξουμε.

 

 

Το πλέον διαδεδομένο σπορ είναι το ποδόσφαιρο, αλλά αν αναζητείται κάποια άλλη ποιότητα στον αθλητισμό, υπάρχουν πολλά άλλα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε. Από την ξιφασκία, την αγωνιστική ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης, τους αγώνες μοτοσικλέτας, το windsurf, squash και πολλά άλλα αθλήματα. Αρκεί να τα ψάξετε και να δείτε ποιο σας ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία και στο βαλάντιο σας.

 

 

Έτσι μπορείτε να μοιράσετε την προπονητική εβδομάδα ανάμεσα στο άθλημα που επιλέξατε και στο γυμναστήριο. Τότε θα έχετε δύο καλά! Καλύτερο σώμα και εκτόνωση του μυαλού!

 

 

Ο συνδυασμός γυμναστηρίου και αθλήματος αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό αφού εκτός από το «γέμισμα» της προπονητικής εβδομάδας, «γεμίζει» και το σαββατοκύριακο, επειδή συνήθως οι αγώνες των αθλημάτων γίνονται τότε.