fbpx

Αν είσαι έξυπνος και μπορείς δες πως να αποδράσεις από την Θεσσαλονίκη της ΔΕΘ!

Αν είσαι έξυπνος και μπορείς δες πως να αποδράσεις από την Θεσσαλονίκη της ΔΕΘ!

Αν είσαι από την Αθήνα τότε το τριήμερο που ακολουθεί αξίζει για να μείνεις στη Θεσσαλονίκη… Αν είσαι όμως Θεσσαλονικιός και μπορείς, τότε καλύτερα να πάρεις των …ομματίων σου και να φύγεις τρέχοντας για Χαλκιδική ή για κάποια παραλία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 στάδια να διαχειριστείς τον θυμό σου… πριν κάνεις κακό!

 

Από Παρασκευή αρχίζουν τα αστυνομικά μέτρα και οι …διαδηλώσεις με αφορμή τι άλλο; Τα εγκαίνια της ΔΕΘ!

Δες λοιπόν κάποιες προτάσεις απόδρασης:

  • Βασικά να ξεχάσεις το κέντρο! Αν δεν έχεις δουλειά το καφεδάκι στα κεντρικά καφέ μάλλον θα καταλήξει σε μαρτύριο. Αν έχεις δουλειά τότε …βοήθεια σου που λέμε και καλό κουράγιο.
  • Αν μπορείς τότε φύγε από την Παρασκευή το απόγευμα ή το πολύ Σάββατο το πρωί. Φύγε από την πόλη αποφεύγοντας το κέντρο. Η Χαλκιδική είναι ένα γνωστός και καλός προορισμός αν κατοικείς ανατολικά.
  • Είτε ανατολικά είτε δυτικά κατοικείς η Ασπροβάλτα και όλη η γύρω περιοχή είναι μια καλή επιλογή αφού οι δρόμοι που οδηγούν εκεί αποφεύγουν το κέντρο.
  • Αν κατοικείς δυτικά προτίμησε να φύγεις προς Πιερία. Υπάρχουν πολλά ωραία μέρη να περάσεις καλά ακόμα και να συνδυάσεις βουνό και θάλασσα.

Σκέψου ότι οι διαδηλώσεις και φυσικά οι αποκλεισμοί δρόμων αρχίζουν από την Παρασκευή και εντείνονται το Σάββατο! Η πόλη θα θυμίζει κόλαση με χιλιάδες διαδηλωτές αστυνομικούς μαζί με τους επισκέπτες της ΔΕΘ.

Αν πάλι λόγω οικονομικών δεν μπορείς να λείψεις τριήμερο ή απλά σαββατοκύριακο  τότε προτίμησε τις ημερήσιες εξορμήσεις. Μια καλή ιδέα είναι οι παραλίες του νομού δηλαδή Περαία, τους Νέους Επιβάτες, Αγία Τριάδα, τη Μηχανιώνα ή το Αγγελοχώρι ή την Επανομή.

  • Αν κατοικείς κέντρο και δυτικά προτίμησε να φύγεις προς Πιερία αφού θα κάνεις λιγότερο χρόνο να διασχίσεις από το να διασχίσεις την πόλη είτε από μέσα είτε από την περιφερειακή!
  • Απέφυγε τις ημερήσιες εκδρομές στην Χαλκιδική. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει μποτιλιάρισμα και δεν αξίζει το πάνε – έλα σε μια μέρα!