fbpx

Αν την απάτησες και έχεις τύψεις, μάθε 3 tips για να τις διώξεις

Αν την απάτησες και έχεις τύψεις, μάθε 3 tips για να τις διώξεις

Την απάτησες! Αυτό πλέον δεν αλλάζει. Μέσα στη τρέλα, ο «μικρούλης» σου παρέσυρε το μυαλό και εσύ κεράτωσες την αγαπημένη σου!

Και τώρα σε πιάσανε οι τύψεις! Πως θα πας σπίτι, με εκείνη να κοιμάται σίγουρη για τον άνθρωπο της και πως θα πέσεις δίπλα της και να την αγκαλιάσεις; Αυτά σκέφτεσαι και τα φίδια των τύψεων σε έχουνε ζώσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αξίζει να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση;

 

Ηρέμησε, πάρε βαθιά ανάσα και τράβα σπίτι σου, αφού όμως πρώτα βάλεις σε τάξη το μυαλό σου. Πως θα το βάλεις; Δες τι σου προτείνουμε:

 

 

  1. Η άλλη δεν σημαίνει τίποτα για σένα

Έγινε ότι έγινε, εκείνη που άφησες στο δωμάτιο δεν σημαίνει τίποτα για σένα! Γι’ αυτό άλλωστε δεν είσαι μαζί της τώρα. Πολύ ποτό, περίεργη διάθεση, ίσως να ήταν και μια από αυτές τις ευκαιρίες που δεν σου δίνονται συχνά και το μετανιώνεις όταν τις αφήνεις να φύγουν. Όποια τέλος πάντων κι αν ήταν η κατάσταση το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξαναγίνει.

 

 

  1. Τη νοιάζεσαι

Την νοιάζεσαι. Γι’ αυτό άλλωστε είσαι μαζί της και γι’ αυτό νιώθεις όλες αυτές τις τύψεις για το one-night-stand σου. Αλλιώς δεν θα ήταν one-night-stand αλλά many-nights-stand. Το ότι το έκανες ήταν αρκετά άσχημο, αλλά υποσχέσου στον εαυτό σου ότι δεν θα το ξανακάνεις. Εξαφάνισε κάθε τύψη που νιώθεις με το να γίνεις καλύτερος σύντροφος στο μέλλον.

 

 

  1. Συνειδητοποίησε ότι δεν είσαι αναίσθητος επειδή παραστράτησες μια φορά

Η αλήθεια είναι πως εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις πλήρους αναισθησίας, κανένας άνθρωπος που φτάνει στο σημείο να απατήσει τον άνθρωπό του, δεν νιώθει ούτε υπερηφάνεια ούτε χαρά για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει. Ακόμη κι αν η πράξη του δεν έχει αποκαλυφθεί οι τύψεις και οι ενοχές τον βασανίζουν και οι κινήσεις του συνήθως είναι σπασμωδικές.

Μία κοινή τακτική όσων απατούν είναι να διαχωρίζουν το συναίσθημα από τις αισθήσεις. Για να συνεχίσουν να ενεργούν με τον ίδιο τρόπο, λένε ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό. Προσπαθούν να πειστούν πως αυτό που κάνουν γίνεται για κάποιο λόγο και τις περισσότερες φορές δικαιολογούν τις πράξεις τους πιστεύοντας πως κάτι -και συγκεκριμένα κάποιος- τους οδήγησε σε αυτήν την κίνηση με τη συμπεριφορά του. Και μεταξύ μας, όλοι σχεδόν το κάνουμε αυτό. Πάντα προσπαθούμε να κρυφτούμε πίσω από μία δικαιολογία όταν κάνουμε κάτι λάθος.