fbpx

Αυτά είναι τα 4 μυστικά για να πετύχεις το καλύτερο «τρίο» με τον κολλητό σου και …εκείνη!

Αυτά είναι τα 4 μυστικά για να πετύχεις το καλύτερο «τρίο» με τον κολλητό σου και …εκείνη!

Εμείς οι άνδρες το αρέσουμε το τρίο! Είτε με δύο γυναίκες, είτε με μία, το τρίο στο σεξ αποτελεί μια ερωτική φαντασίωση πολλών, που όμως ελάχιστοι τολμούν! Το τρίο είναι κάτι που δεν το σχεδιάζεις, αλλά έρχεται μόνο του! Είναι μια ερωτική πράξη που μένει αξέχαστη για κάθε άντρα που την συζητάει για χρόνια, αφού λίγοι έχουν το …προνόμιο να το γεύονται συχνά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως τα sexy πρωινά της κουζίνας είναι και γιατί τα …καλύτερα!

 

Ένας βασικός λόγος που πολλοί άντρες προτιμούν το «τρίο» είναι ότι τα δύο στήθη γίνονται τέσσερα και το όλο σκηνικό παίρνει μυθικές διαστάσεις. Ο άντρες μπορεί να κάνει σεξ με την μία, ταυτόχρονα μπορεί να… παίζει με την άλλη ή απλά να την παρατηρεί να παίζει με τον εαυτό της χωρίς εκείνος να χρειαστεί να κάνει τίποτα απολύτως, γιατί πολύ απλά κάποιος άλλος έχει αναλάβει τη σκληρή δουλίτσα. Ενώ μπορεί να τον έχουν και οι δύο στη μέση και να …περνάει σαν …πασάς!

 

 

Από την άλλη το τρίο με μια γυναίκα είναι διαφορετικό! Έχει να κάνει με κολλητούς που θέλουν και οι δύο την ίδια γκόμενα, που όλως τυχαίως είναι ανοιχτή να παίξει και με τους δύο. Βέβαια εδώ μπαίνει η φάση ότι μπορεί να μπλεχτεί το πράγμα και διαφορετικά… αλλά αυτό εξαρτάται από τα …γούστα των ανδρών κυρίως, ενώ για τις γυναίκες, είναι περισσότερο χάρμα οφθαλμών, όπως για τους άνδρες όταν βλέπουν λεσβιακό!

Βέβαια, περί ορέξεως …λέει η παροιμία και δεν έχει άδικο, αφού στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται!

 

 

Ο άντρας όμως με δύο γυναίκες αισθάνεται διαφορετικά, κάτι σαν τον βασιλιά της ζούγκλας! Ο αντρικός εγωισμός αρχίζει και τελειώνει, στο σεξ. Αν για παράδειγμα ένας άντρας, καταφέρει να έχει ταυτόχρονα δύο γυναίκες, γυμνές και ανυπεράσπιστες, λέμε τώρα, στο κρεβάτι του, πολύ απλά νιώθει ο απόλυτος κυρίαρχος του κόσμου και ο μεγαλύτερος εραστής του σύμπαντος.

Ένας άλλος λόγος που γίνεται ένα «τρίο» είτε με μια γυναίκα, είτε με δύο γυναίκες και έναν άντρα είναι το αλκοόλ και την άλλη μέρα λες …τι έκανα!!! Βάσει στατιστικών, τα περισσότερα τρίο, έχουν γίνει έπειτα από άγριες βραδιές κατανάλωσης αλκοόλ. ατμόσφαιρα είναι ερωτική, εσείς εκτός από ερωτική είστε και μεθυσμένη, και πολύ απλά ο καλός σας πετάει τη φαεινή ιδέα του τρίο.

 

 

Αν σου αρέσουν οι φίλες της γυναίκα σου, είναι άλλη περίπτωση τρίο, που αυτό όμως θέλει πολύ σκέψη για να προταθεί!

 

Τα 4 σημεία που απαιτούν προσοχή

Ετσι η ιδέα ενός τρίο στο σεξ μπορεί να ακούγεται ελκυστική και άκρως ερεθιστική, αλλά στην πραγματικότητα είναι λιγότερο διασκεδαστική απ’ όσο φαίνεται. Ακόμα κι αν το ζευγάρι είναι τόσο ανοιχτόμυαλο που θεωρεί πως το να υλοποιήσει αυτή τη φαντασίωση θα είναι κάτι που θα εκτοξεύσει την σεξουαλικότητά του.

Στη θεωρία μπορεί. Στην πράξη όμως τα πράγματα μπορεί να γίνουν από άβολα μέχρι δύσκολα, αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο. Πριν λοιπόν αφεθείς στο κρεβάτι με δύο γυναίκες ή μια και με τον κολλητό σου σκέψου τα έξης:

 

  1. Πώς θα επηρεάσει τη σχέση σου;

Σίγουρα, ένα τρίο μπορεί να προσθέσει κάτι «πικάντικο» στη σεξουαλική σου ζωή. Θα μπορούσε, όμως, να προσθέσει και αμηχανία ή ένταση αν δεν είστε στην πραγματικότητα τόσο έτοιμοι γι’ αυτό όσο νομίζετε ότι είστε. Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα τρίο, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να το προγραμματίσετε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με το σεξ είναι πως το καλύτερο σεξ είναι το αυθόρμητο, όπως συμβαίνει στις ταινίες. Δεν είναι όμως αλήθεια αυτό. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τρίο, το να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη, μάλλον δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Αντί γι’ αυτό, συζητήστε διεξοδικά τις φαντασιώσεις σας και τις προσδοκίες σας με το ερωτικό σας ταίρι. Και όταν λέμε συζητήστε εννοούμε τα πάντα. Από το πώς θέλεις να γίνει μέχρι το αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να σας κάνει να ζηλέψετε αν γινόταν.

 

  1. Ποιο θα είναι το τρίτο πρόσωπο;

Εάν τελικά έχεις αποφασίσεις το τρίο, ποιο θα είναι το τρίτο πρόσωπο; Δεν είναι σα να αποφασίζετε να καλέσεις ένα φίλο να παρακολουθήσετε μαζί το Μουντιάλ. Θα πρέπει να το σκεφτείς πραγματικά και σε βάθος. Κάνε έναν διάλογο κατά τη διάρκεια του σεξ, για να αρχίσεις ήδη να φαντάζεσαι έναν τρίτο άνθρωπο μαζί σας. Το τρίτο άτομο θα συμμετάσχει στα ερωτικά σας παιχνίδια και ρωτήστε τον ή την σύντροφό σας πώς θα αισθανόταν σ’ αυτή την περίπτωση. Να είστε προσεκτικοί αν πρόκειται να προσκαλέσετε έναν φίλο σας να είναι ο τρίτος άνθρωπος. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν για τρίο έναν φίλο τους επειδή νομίζουν ότι είναι καλύτερα, επειδή είναι έμπιστος. Ομως, πολλές φορές τα πράγματα παίρνουν περίπλοκη τροπή. Γι’ αυτό σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τον αναζητήσετε κάπου αλλού, όπως για παράδειγμα σε μια κοινότητα που συμμετέχετε, ή να είναι ένας τολμηρός φίλος κάποιου φίλου σας που μπορεί εσείς να μη τον γνωρίζετε πολύ καλά αλλά γνωρίζετε ότι είναι ο πλέον κατάλληλος.

 

  1. Ποιες είναι οι προσδοκίες

Αυτό είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Αν ξεκινήσετε με την πεποίθηση ότι θα είναι περίεργο και άβολο, έτσι ακριβώς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και αυτό θα αποτελεί και σημάδι για το ότι δεν ήσασταν απόλυτα έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Ο καθένας θα πρέπει να είναι 100% σίγουρος γι’ αυτό που πρόκειται να γίνει. Αν πρόκειται να το κάνετε μόνο για να διασκεδάσετε τον παρτενέρ σας και να εκπληρώσετε τη φαντασίωσή του, χωρίς εσείς να έχετε κάποια εσωτερική επιθυμία γι’ αυτό που πρόκειται να γίνει, τότε είναι καλύτερα να το αποφύγετε. Αν όλο αυτό γίνεται για να ευχαριστήσετε κάποιον άλλο, οι πιθανότητες να μισήσετε αυτό που θα γίνει και τελικά να δυσανασχετήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, θεωρώντας ότι σας πίεσε να κάνετε κάτι που δεν θέλετε, είναι παραπάνω από πολλές.

Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι όλο αυτό δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα στη σχέση σας, ακόμα κι αν το πρόβλημά σας είναι η βαρετή σεξουαλική σας ζωή. Αν δηλαδή έχετε μια τέτοια προσδοκία, ξεχάστε το. Σίγουρα μπορεί να φέρει προσωρινά έναν άγριο, περιπετειώδη τόνο στην κρεβατοκάμαρά σας, αλλά στην διαπροσωπική σας σχέση με το ταίρι σας στην πρόσωπο με πρόσωπο αντιμετώπιση, δεν πρόκειται να οδηγήσει σε κάποια σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο. Ποια είναι η υγιής προσδοκία που μπορείτε να έχετε; Πως θα είναι μία πικάντικη νότα στην σεξουαλική σας ζωή που θα σας συναρπάσει και θα σας διασκεδάσει. Μέχρι εκεί.

 

  1. Ποιοι είναι οι κανόνες

Είναι χρήσιμο να βάλεις ορισμένους κανόνες, όπως το τι επιτρέπεται, τι είναι εκτός ορίων, ποιος μπορεί να αγγίξει ποιον και πού κ.λπ. Και φυσικά θα πρέπει να μιλήσετε γι’ αυτό εκ των προτέρων. Και βέβαια ενώ οι περισσότεροι κανόνες διαφέρουν από ζευγάρι σε ζευγάρι, υπάρχει ένας «παγκόσμιος» κανόνας που όλοι πρέπει να ακολουθούν. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον κανόνα της ασφάλειας. Μην ξεχνάτε λοιπόν το προφυλακτικό.

Κι ένας ακόμα «χρυσός» κανόνας του τρίο: Aν δεν το απολαμβάνετε, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να σταματήσετε ανά πάσα στιγμή. Δεν είστε υποχρεωμένοι να το πάτε μέχρι τέλους. Απλά, θα πρέπει να είστε ευγενικοί, ειδικά για το τρίτο πρόσωπο και να έχετε ένα σύνθημα, ή μια «ασφαλή λέξη» με τον/την σύντροφό σας, ώστε να είστε έτοιμοι να σταματήσετε αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά.