fbpx

Αυτά είναι 5 προϊόντα περιποίησης για τα οποία πρέπει να αναθεωρήσεις

Αυτά είναι 5 προϊόντα περιποίησης για τα οποία πρέπει να αναθεωρήσεις

Αν είσαι γενικά παραδοσιακός στην περιποίηση σου και χρησιμοποιείς ακόμα ότι χρησιμοποιεί ο πατέρας σου ή όταν ήσουν 20 χρόνων, τότε καλό θα είναι να αναθεωρήσεις, τα προϊόντα περιποίησης σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως θα κάνεις την πρωινή σου περιποίηση σε λιγότερο από 15 λεπτά!

 

Δες λοιπόν τι γίνεται και μάθε ποια προϊόντα περιποίησης πρέπει να αντικαταστήσεις:

  1. Ξέφυγε από το απλό σαμπουάν

Το σαμπουάν σου πρέπει να το αντικαταστήσεις με ένα σαμπουάν και conditioner δύο σε ένα. Έτσι θα έχεις διπλό όφελος αφού με ένα προϊόν θα καθαρίζεις αλλά και θα ενυδατώνεις τα μαλλιά σου.

  1. Μάθε το κερί για styling

Το gel με το οποίο δίνεις ένα παραπάνω σχήμα και στυλ στα μαλλιά μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα κερί για το styling μαλλιών. Προτίμησε ένα με βάση το νερό το οποίο κρατάει όλη μέρα και ξεπλένεται εύκολα.

  1. Ξέχνα τα παλιά ξυραφάκια

Η τεχνολογία στα ξυραφάκια έχει προχωρήσει πολύ. Εδώ πρέπει να θυμάσαι ότι μπορείς να αγοράσεις ξυραφάκια που με ένα πέρασμα κόβουν αποτελεσματικά την τρίχα. Δεν χρειάζεται να ερεθίζεις το δέρμα σου και να ξυρίζεις άγρια τις τρίχες του προσώπου με πολλά περάσματα.

  1. Άλλαξε τον αφρό ξυρίσματος

Αντικατέστησε τον αφρό ξυρίσματος με ένα gel ξυρίσματος. Το gel είναι πιο αποτελεσματικό και πιο οικονομικό. Απλώνεται πιο εύκολα και είναι πιο ενυδατικό για το δέρμα, ενώ διευκολύνει και το ξύρισμα. Αν έχεις χρησιμοποιήσει gel θα παρατήρησες πώς με μία μικρή ποσότητα καλύπτεις όλη την περιοχή που πρέπει να ξυρίσεις.

  1. Άλλαξε το αποσμητικό

Αν μετά τη δουλειά, πηγαίνεις γυμναστήριο, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει θα χρειαστείς περισσότερη προστασία από τον ιδρώτα. Έτσι μπορείς να αντικαταστήσεις το αποσμητικό σου με κάποιο που προστατεύει για 48 ώρες. Το αποσμητικό αυτό είναι πιο ισχυρό και θα σε καλύψει περισσότερο και πιο αποτελεσματικά. Δες επίσης Τα 10 καλύτερα αντρικά αποσμητικά κατά της κακοσμίας!