fbpx

Αυτές είναι οι …ανατομικές προτιμήσεις των γυναικών για τον … «μικρούλη» σου!

Αυτές είναι οι …ανατομικές προτιμήσεις των γυναικών για τον … «μικρούλη» σου!

Μικρό, μεγάλο, λεπτό, χοντρό! Τέσσερις διαστάσεις που ορίζουν τον «μικρούλη» σου! Όμως ποια από τις τέσσερις προτιμούν οι κυρίες, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που τον …χαιρετίσουν;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι 5 …πράματα που ίσως αγνοείς όταν …παίζεις με τον «μικρούλη» σου

 

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας έρχεται να δώσει απαντήσεις σε ότι αφορά τις ανατομικές απαιτήσεις των γυναικών για τον «μικρούλη» σου.

 

 

Συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Σεξουαλικής Ψυχοφυσιολογίας και Νευροπιστήμης του Πανεπιστημίου, πραγματοποίησε έρευνα σε γυναίκες τις οποίες έβαλε να πιάσουν πάνω από 30 ομοιώματα πέους και να αποφασίσουν ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν ειδικά για την …πρώτη …γνωριμία!

Παρά τις φήμες, τις ταινίες και όλα τα σχετικά, οι κυρίες μίλησαν και επέλεξαν το ίδιο μέγεθος πέους τόσο για το… σπίτι τους, όσο και για την περιπέτεια. Αυτό είναι στα 16,5 εκατοστά.

 

 

Σχεδόν στο σύνολό τους όμως τόνισαν ότι το προτιμούν πιο… πλατύ. Μάλιστα οι περισσότερες απάντησαν θετικά στην ερώτηση αν θα θυσίαζαν λίγους πόντους μήκους για ένα πιο παχύ πέος, φαινόμενο λογικό όπως λένε οι επιστήμονες, αφού ο γυναικείος οργασμός επέρχεται πιο πολλές φορές και είναι πιο έντονος με τη συγκεκριμένη ανατομία, λόγω της αντίστοιχης ανατομίας της κλειτορίδας.

Με απλά λόγια ο …ιδανικός «μικρούλης» είναι αυτός που είναι μέτριος προς το μεγάλο και …παχύς!