fbpx

Αυτοί είναι οι 6 λόγοι που μπορεί να είσαι «κολλημένος» με τον πληρωμένο έρωτα

Αυτοί είναι οι 6 λόγοι που μπορεί να είσαι «κολλημένος» με τον πληρωμένο έρωτα

Ο πληρωμένος έρωτας πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει, όμως πολλοί είναι εκείνοι που αν και έχουνε σχέση δεν παραλείπουν την επίσκεψη σε έναν «οίκο»!

Άλλοι πάλι το κάνουν την επίσκεψη όταν νομίζουν ότι πρέπει ενώ υπάρχουν και άντρες που δεν έχουν περάσει… ούτε από έξω.

Δες λοιπόν ποιες είναι οι έξι κατηγορίες αντρών και γιατί αναζητούν το πληρωμένο έρωτα:

  1. Πολυγαμία

Είσαι από εκείνους που βαριέσαι εύκολα και θέλεις συνεχώς νέους πειραματισμούς στη σεξουαλική σου ζωή. Τι καλύτερο λοιπόν από μία ιερόδουλη; Αν λοιπόν δεν θεωρείς ότι κερατώνεις τη σχέση σου κάνοντας sex με μία επαγγελματία του είδους τότε μάλλον αρμόζεις στον συγκεκριμένο ορισμό!

  1. Απελευθέρωση

Είναι πολύ απλό! Αν ζητάς από την καλή σου κάποια πράγματα στο σεξ που είναι κάπως …τολμηρά και εκείνη αρνείται συνεχώς… ούτε καν να δοκιμάσει, τότε  σου γίνεται κάπως σαν εμμονή. Αν λοιπόν δεν θες πραγματικά να την απατήσεις με την κουκλάρα, κολλητή σου, τότε καταφεύγεις στο πληρωμένο σεξ.

  1. Ευκολία

Κακά τα ψέματα, οι σχέσεις στις μέρες μας περνούν τεράστια κρίση και επειδή οι κυρίες είναι κάπως …μαζεμένες τότε στους άντρες λείπει το sex χωρίς το οποίο δύσκολα τα βγάζεις πέρα. Αν λοιπόν είσαι ένας άντρας αδέσμευτος και δεν έχεις εμφάνιση μοντέλου για να σου λένε ναι όλες οι γυναίκες, τι καλύτερο από μια επίσκεψη σε έναν οίκο ανοχής να ξελαμπικάρεις!

  1. Μακριά κι αγαπημένοι

Ο μεγαλύτερος φόβος πολλών αντρών είναι μήπως κάποια γυναίκα με την οποία έχουν καθαρά σεξουαλική σχέση ζητήσει κάτι παραπάνω. Όχι ότι είναι δύσκολο να πουν λυπάμαι δεν μπορώ, αλλά θεωρούν σαν χρέος προς τον εαυτό τους να έχουν αλλεργία στις δεσμεύσεις. Το πληρωμένο sex λοιπόν, εκτός από όλα τα υπόλοιπα θετικά, έχει και το γεγονός ότι δεν πρόκειται οι εκάστοτε επαγγελματίας του είδους να ζητήσουν να πάνε για ποτό ή φαγητό ή κάτι άλλο πάνω στο σεξ!

  1. Χωρίς άγχος

Η αλήθεια είναι αν είσαι αγόρι έχεις ένα παραπάνω άγχος όταν πρόκειται να κάνεις sex με μία κοπέλα, πόσο μάλλον για πρώτη φορά και έτσι δοκιμάζεις τον οίκο ανοχής. Μάλιστα υπάρχουν πατεράδες που πάνε τα παιδιά τους να …ξεπαρθενιαστούν σε μια ιερόδουλη. Είναι ασφαλές και δεν έχει άγχος αφού μπορεί να μην επέλθει η αναμενόμενη ανύψωση, μπορεί να μην καταφέρεις να τελειώσεις ή μπορεί να τελειώσεις στα δύο πρώτα λεπτά! Όλα αυτά, προκαλούν εφιάλτες σε κάποιους ακόμα και αν δεν είναι πλέον έφηβοι, ενώ μόνο κάνοντας εικόνα το γεμάτο οίκτο βλέμμα της παρτενέρ, είναι ικανοί να σκάψουν λαγούμι και να βρεθούν 20 μέτρα κάτω από τη γη. Προκειμένου να αποφύγουν λοιπόν όλα αυτά, προτιμούν μία ιερόδουλη!

  1. Αξιόπιστη διδασκαλία

Το 90% των αντρών, είχαν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία σε οίκο ανοχής. O λόγος; Αφενός τα αγόρια κάνουν κατά μέσο όρο sex αρκετά νωρίτερα από τα κορίτσια, οπότε αν δεν βρουν κάποια μεγαλύτερη, έχουν ως επιλογή, ή τον αυνανισμό μέχρι να μεγαλώσουν ή τον οίκο ανοχής και αφετέρου είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς παρθένους, να εξοικειωθούν με το γυναικείο σώμα και να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω χωρίς την γνωστή αμηχανία της πρώτης φοράς.