fbpx

Δες πως τα sexy πρωινά της κουζίνας είναι και γιατί τα …καλύτερα!

Δες πως τα sexy πρωινά της κουζίνας είναι και γιατί τα …καλύτερα!

Είτε είναι η γυναίκα σου, είτε η φίλη σου που συγκατοικείτε… είτε η φίλη σου που δεν …συγκατοικείτε… είτε ακόμα αν είσαι …φιλοξενούμενος για το βράδυ στο σπίτι της φίλης, τα πρωινά είναι τα καλύτερα και πιο …sexy.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 tips για να κάνεις το sex …πικάντικο αν βαρέθηκες τα ίδια και τα …ίδια

 

Το πρωί λοιπόν όλοι και όλες είναι πολύ …ελαφρά ενδεδυμένοι, εκτός αν είσαι από εκείνους που φοράνε πυτζάμες και άλλα τέτοια ρούχα του …ύπνου… Αν όμως δεν είσαι από αυτούς και απλά κοιμάσαι με το εσώρουχο, τότε το πιθανότερο είναι και η φίλη σου να κάνει το ίδιο.

 

 

Ασχέτως λοιπόν με ότι κάνατε ή δεν κάνατε το βράδυ το πρωινό ξύπνημα και ειδικά στη κουζίνα είναι από τις καλύτερες στιγμές της ημέρας.

 

 

Μπορεί το πρωί να είναι ο χειρότερος μουρτζούφλης που υπάρχει. Όμως όσο και να στραβοξυπνάς, η θέα της καλής σου που ετοιμάζει το  καφέ της με τα εσώρουχα, αποτελεί σίγουρα το καλύτερο ξύπνημα.

 

 

Από την άλλη και για εκείνη το θέαμα σίγουρα θα είναι ευχάριστο και μπορεί να γίνει και πιο …πικάντικο, αν εσύ φοράς το κατάλληλο εσώρουχο που δεν κρύβει την πρωινή σου στύση!

Όπως και να έχει τα εσώρουχα έχουν τον πρώτο λόγο, γιατί όπως λένε οι παλιοί αν δεν …χορτάσει το μάτι… και χωρίς μάτι δεν γίνεται τίποτα! Σκεφτείτε να φορούσατε και οι δύο πυτζάμες…