fbpx

Δες τι μπορείς να φορέσεις σε μια χαλαρή καλοκαιρινή έξοδο!

Δες τι μπορείς να φορέσεις σε μια χαλαρή καλοκαιρινή έξοδο!

Ένα καλοκαιρινό βράδυ, είτε είσαι στη πόλη, είτε διακοπές, λες να βγεις για ένα χαλαρό ποτάκι… όμως το κακό είναι ότι τα χαλαρά καλοκαιρινά ποτάκια, τραβάνε σε …μάκρος και στο τέλος γίνονται after μέχρι το πρωί.

 

 

Έτσι μπορεί να ξεκινάς νύχτα και να καταλήξεις τη μέρα, από την βραδινή δροσιά στην επίμονη ζέστη με τα ίδια ρούχα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι θέλεις να …βλέπουν τα ..βλέμματα στο μαγιό σου;

 

Για να είσαι εντάξει με όλα τα σενάρια πρέπει να ντυθείς έξυπνα. Ένα t-shirt με ένα λινό παντελόνι και ένα jacket που μπορείς να βγάλεις και να βάλεις αναλόγως τις συνθήκες θα σε σώσουν από άποψη στυλ και θερμοκρασίας. Το ίδιο ισχύει για τα παπούτσια στα οποία η καλύτερη επιλογή είναι τα sneakers και κυρίως σε λευκό χρώμα που είναι τάση της μόδας. Δες επίσης 17 Ανδρικοί συνδυασμοί ρούχων για το καλοκαίρι!

 

 

Τα μπλουζάκια είναι ευκολοφόρετα και σίγουρα από τα πιο πρακτικά και όμορφα ανδρικά ρούχα. Μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι και να είσαι από τους πιο καλοντυμένους. Μια βερμούδα είναι εξαιρετικά άνετη και δροσερή και μπορεί να σου χαρίσει άνεση και ευκινησία κάθε ώρα της ημέρας.

 

 

Ένα σπορ ντύσιμο είναι τέλειο για άνδρες που αγαπούν τη γυμναστική, ή απλά για αυτούς που θέλουν να ντύνονται με ελαφριά και άνετα ρούχα. Μπορείς να επιλέξεις ένα πιο σπορ t-shirt με μια βερμούδα ή μια φόρμα και σίγουρα θα γίνει από τα αγαπημένα σου outfit.

 

 

Οι ανδρικοί συνδυασμοί ρούχων για φέτος, διακρίνονται για την άνεση και την κομψότητα τους και μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα. Διάλεξε τα ρούχα που σου ταιριάζουν και γοήτευσε με το μοναδικό σου στυλ.