fbpx

Δημήτρης Μπάσης: Έτσι έχασα, μόνος μου, 15 κιλά!

Δημήτρης Μπάσης: Έτσι έχασα, μόνος μου, 15 κιλά!

Το θέμα αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγεία Μας», οι συνδαιτυμόνες πείραζαν τον Δημήτρη Μπάση ότι θα αρχίσει και καριέρα μοντέλου. Ο λόγος πολύ απλός, αφού ο γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής έχασε μόνος του πολλά κιλά και φυσικά έστρωσε το σώμα του και με προπόνηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι 7 μύθοι του αδυνατίσματος

 

Έτσι το Activeman.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μπάση και έμαθε πως πήρε την απόφαση ζωής και κατάφερε χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού να χάσει 15 κιλά!

«Δεν καταλάβαινα ότι είχα ξεφύγει, απλά κάποια στιγμή που έβλεπα τις φωτογραφίες, όπου εικονιζόμουν μαζί με άλλους, είδα ότι δεν μου άρεσε η εξωτερική μου εμφάνιση» εξηγεί ο Δημήτρης Μπάσης «Κατάλαβα ότι είχα παχύνει πολύ, είχα βάλει 15 κιλά συνολικά, τόσα που έχασα στο τέλος της προσπάθειας».

«Από τότε που πήρα την απόφαση να αλλάξω, δεν έχω αφήσει την προπόνηση, ούτε και στα ταξίδια μου. Άλλωστε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή αν δεν υπάρχει βρίσκω άλλους τρόπους να προπονηθώ. Για μένα πλέον είναι τρόπος ζωής».

Όλα άρχισαν πριν καιρό, όταν ο Δημήτρης Μπάσης πήρε την μεγάλη απόφαση: «Άρχισα με τη διατροφή. Έκοψα μαχαίρι τη ζάχαρη, το άσπρο αλεύρι και φυσικά τις τροφές που περιέχουν τα λεγόμενα κακά λιπαρά. Έτσι μπήκα σε έναν άλλο τρόπο ζωής στη διατροφή μου και μετά από λίγο καιρό άρχισα να βλέπω αποτελέσματα. Μόλις έχασα 15 κιλά, τότε άρχισα να προπονούμε».

Ο Δημήτρης Μπάσης δεν πίνει, ωστόσο όπως εκμυστηρεύθηκε στο Activeman η διατροφή του ήταν ιδιαίτερα κακή. «Είναι θέμα θέλησης να ξεφύγεις» εξηγεί ο ίδιος «Σκέφτηκα, πολύ απλά, ότι αν πήγαινα στον γιατρό θα μου έλεγε να κόψω εκείνο, το άλλο και γενικά να κάνω υγιεινή διατροφή για να χάσω κιλά. Δεν περίμενα λοιπόν να μου το πει κάποιος γιατρός, αλλά το έκανα μόνος μου».

Η απορία έρχεται εύλογα και φυσικά και η σχετική ερώτηση, αν δηλαδή χρειάστηκε τη βοήθεια ειδικών: «Ότι έκανα το έκανα μόνος μου. Είναι απλό, κόβεις τις κακές τροφές, φροντίζεις τη διατροφή σου και αρχίσεις τη γυμναστική. Πήγα αγόρασα ένα ποδήλατο, που μου αρέσει κιόλας και άρχισα την αεροβική. Γενικά κάνω διαφορετικές προπονήσεις και ασκήσεις. Μάλιστα επειδή ταξιδεύω συχνά, προσαρμόζω το πρόγραμμα μου αλλά πάντα βρίσκω χρόνο, όπου και να είμαι για να κάνω τέσσερις τουλάχιστον προπονήσεις την εβδομάδα».

Σήμερα ο Δημήτρης Μπάσης είναι 78 κιλά και έχει ύψος 1.80 και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει το πάχος! «Είναι θέμα υγείας, είναι θέμα ζωής» εξηγεί «Σκέψου ότι δεν έχω την ανάγκη να κάνω την λεγόμενη ημέρα εκτόνωσης. Βέβαια αυτό γίνεται περίπου μια φορά το μήνα, αλλά δε νιώθω την ανάγκη να το κάνω κάθε εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι έχω προσαρμοστεί στο νέο τρόπο ζωής μου».

Τα σπορ άρεσαν στον Δημήτρη Μπάση και ασχολούνταν ερασιτεχνικά με διάφορα, όπως με το ποδόσφαιρο. Όμως τι συμβαίνει όταν πηγαίνει σε κάποια εξόρμηση με την οικογένεια; «Δεν ψάχνω τα σπορ στις εξορμήσεις… Το μοναδικό σπορ είναι το παιχνίδι με τα παιδιά μου, οι στιγμές με την οικογένεια μου και γενικά η ξεκούραση που έχω ανάγκη».