fbpx

Μάθε γιατί στη Fiat δεν θέλουν να βλέπουν τον Cristiano Ronaldo

Μάθε γιατί στη Fiat δεν θέλουν να βλέπουν τον Cristiano Ronaldo

Μπορεί ο Cristiano Ronaldo να κάνει διακοπές κάπου στη Καλαμάτα, όπως λένε οι πληροφορίες, όμως οι εργαζόμενοι της Fiat δεν θέλουν να τον δούνε ούτε …ζωγραφιστό.

Ο λόγος είναι η ενδεχόμενη μετακίνηση του Cristiano Ronaldo στη Γηραιά Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Τη Juventus η οποία ανήκει στην οικογένεια Agnelli, όπως και σε μεγάλο ποσοστό ο όμιλος της FCA (Fiat Chrysler Automobiles), η Ferrari και άλλες ιταλικές εταιρείες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως οι στυλιστικές προτιμήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εκτόξευσαν τις πωλήσεις!

 

Αυτή ακριβώς η σχέση της Juventus με τη Fiat έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των εργαζομένων της τελευταίας, οι οποίοι δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τη μετακίνηση του CR7 από τη Ρεάλ στη Γιούβε. Φυσικά λόγω κόστους, μιας και αναμένεται να κοστίσει συνολικά 220 εκατομμύρια ευρώ -100 ο παίκτης και 120 η ισπανική ομάδα, σύμφωνα με τη φημολογία.

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στη Fiat έχουν να πάρουν αύξηση πάνω από 10 χρόνια, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να έχουν χάσει σχεδόν το 11% του εισοδήματός τους εξαιτίας του πληθωρισμού. Μάλιστα για να δώσουν μια άλλη διάσταση στη μετεγγραφή Ronaldo υπολόγισαν πως με τα χρήματα που θα δαπανηθούν για αυτή ο καθένας τους θα έπαιρνε κατά μέσο όρο αύξηση 200 ευρώ μηνιαίως.

Στη διοίκηση της Fiat πάντως δεν δείχνουν να συμμερίζονται την άποψή τους, μιας και ο Ronaldo προορίζεται αφενός για να βοηθήσει τη Juve στην κατάκτηση του Champions League και αφετέρου για να αναλάβει ρόλο πρεσβευτή της Fiat ειδικά και της FCA γενικά, συμβάλλοντας στην προσπάθεια ανάκαμψης. Η FCA δαπανά ξοδεύει κάθε χρόνο πάνω από 125 εκατομμύρια ευρώ σε χορηγίες, εκ των οποίων τα 26,5 πηγαίνουν στην Γιουβέντους.

Οι αντιδράσεις πάντως αναμένεται να κλιμακωθούν από τη στιγμή που ανακοινωθεί επίσημα η μετακίνηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και αν επιβεβαιωθεί η φήμη πως νοίκιασε βίλα 1.000 τετραγωνικών στο Τορίνο. Εννοείται πως όλα θα ξεχαστούν στην περίπτωση που σε περίπου 10 μήνες από τώρα η Γιούβε γυρίσει στο Τορίνο με το κύπελλο του Champions League.