fbpx

Μάθε για τα 4 σνακ που κόβουν την όρεξη και μη βάλεις γραμμάριο στις διακοπές!

Μάθε για τα 4 σνακ που κόβουν την όρεξη και μη βάλεις γραμμάριο στις διακοπές!

Η πείνα είναι ο μοναδικό εχθρός όσων προσπαθούν να χάσουν κιλά κάνοντας κάποιου είδους αυτοσχέδια δίαιτα αφού οι περισσότεροι όταν αποφασίζουν να χάσουν κιλά απλά κόβουν το φαγητό με αποτέλεσμα να πεινάνε και να καταφεύγουν σε σνακ που φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούν!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί τα γεμιστά είναι το super καλοκαιρινό φαγητό για όλες τις διατροφές!

 

Ακόμα και να συμβουλευτείτε διαιτολόγο οι διάφορες δίαιτες επιβάλουν την τήρηση συγκεκριμένων ποσοτήτων φαγητού επιδεινώνει το αίσθημα αυτό με συνέπεια τα κιλά να μην χάνονται.

Οι διατροφολόγοι προτείνουν κάποια τρόφιμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως σνακ και να σας κόψουν την όρεξη χωρίς να χαλάσουν την προσπάθεια που καταβάλετε να χάσετε βάρος.

Δείτε ποια είναι αυτά.

  1. Πιπεριές καυτερές:

Δεν καίνε μόνο στο στόμα αλλά καίνε και την όρεξη επειδή περιέχουν καψαϊκίνη και ενισχύει το μεταβολισμό βοηθά και στον έλεγχο της όρεξης.

  1. Αυγά:

Τα αυγά επιτυγχάνουν μεγαλύτερη απώλεια βάρους σε σύγκριση με τις δίαιτες που δεν έχουν αυγά στο πρωινό γεύμα.

  1. Μαύρη σοκολάτα:

Πολλοί έχουμε μανία με τα γλυκά και δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε τότε φάτε μαύρη σοκολάτα. Βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στην προστασία της καρδιάς και του εγκεφάλου.

  1. Αμύγδαλα:

Μόλις μια χούφτα αμύγδαλα αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών βιταμίνης Ε  μαγνησίου, ασβεστίου, φυτικών ινών, πρωτεΐνης, καλίου, φωσφόρου, σιδήρου και μονοακόρεστων λιπαρών οξέων.