fbpx

Μάθε πόσο πρέπει να φουσκώσεις τα μπράτσα σου για να είσαι ωραίος

Μάθε πόσο πρέπει να φουσκώσεις τα μπράτσα σου για να είσαι ωραίος

Σε κάποιους αρέσει να έχουν φουσκωμένο στήθος. Σε άλλους φουσκωμένα πόδια και σε άλλους φουσκωμένα μπράτσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η τεχνική που θα σου προσθέσει μέχρι και 2,5 εκ. στα μπράτσα (Video)

 

Όμως το μέγεθος του φουσκώματος δεν πρέπει να εξαρτάται από το «κόλλημα» που έχεις αλλά από τη συμμετρία του σώματος σου. Δεν μπορεί δηλαδή να έχεις αδύνατο κορμό, ισχνό στήθος και παραφουσκωμένα μπράτσα.

 

 

Από την άλλη αν θέλεις να έχεις φουσκωμένα μπράτσα ή αδύνατα και γραμμωμένα, θα πρέπει να δεις τους προγόνους σου αφού η σωματοδομή του καθενός δεν είναι «φτιαγμένη» για γράμμωση, αλλά ούτε και για φούσκωμα.

Όπως και να έχει θα πρέπει να προσέξεις κάποια πράματα:

Αν θέλεις γραμμωμένα μπράτσα είναι να ξεχάσεις την τόνωσή τους και να επικεντρωθείς σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία. Με απλά λόγια, για γραμμωμένα μπράτσα, χρειάζεται πρώτα να αποβάλεις το επιπλέον βάρος για να φανούν οι γραμμώσεις των μυών. Γενικώς να κάψεις λίπος. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ακολουθείτε μια σωστή υγιεινή διατροφή, πλούσια σε λαχανικά, φρούτα και άπαχες πρωτεΐνες.

 

 

Αν θέλεις μεγάλα μπράτσα δεν έχεις παρά να προσθέσεις βάρη και να μειώσεις τις επαναλήψεις, λένε οι ειδικοί. Αν βέβαια, από την άλλη θέλεις να έχεις αδύνατα και γραμμωμένα μπράτσα, μπορείς να μειώσεις το βάρος ελαφρά ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική ανάπτυξη του μυ και να ενισχύσεις το προπονητικό σου πρόγραμμα με ασκήσεις cardio, που ενισχύουν τον μεταβολικό ρυθμό και βοηθούν στην καύση του λίπους.