fbpx

Μάθε σε ποια δεκαετία πρέπει να φτάσουμε εμείς οι άντρες για να ωριμάσουμε πραγματικά!

Μάθε σε ποια δεκαετία πρέπει να φτάσουμε εμείς οι άντρες για να ωριμάσουμε πραγματικά!

Έχεις ωριμάσει σαν χαρακτήρας; Αν το νομίζεις μάλλον είσαι λάθος σύμφωνα με τους επιστήμονες που διεξήγαγαν μια σχετική έρευνα.

Το ότι οι άντρες είναι πιο ανώριμοι από τις γυναίκες είναι τοις πάσι γνωστό και ευρέως διαδεδομένο. Αλλά ότι φτάνουν μέχρι την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους να ωριμάσουν αυτό ομολογούμε πως πρώτη φορά το ακούμε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 14 tips που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να κάνεις κορμί

 

Στο «οι άνδρες δεν ωριμάζουν ποτέ», ένα από τα αγαπημένα γυναικεία κλισέ, ήρθε μία έρευνα να δώσει την απάντηση. Το «ποτέ» τελικά δεν ισχύει, αλλά πράγματι το ισχυρό φύλο αργεί χαρακτηριστικά να αφήσει οριστικά πίσω του την παιδαριώδη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με έρευνα οι άντρες ωριμάζουν στα 43 τους χρόνια ενώ οι γυναίκες 32 ετών.

Η έρευνα ανατέθηκε από το Βρετανικό παιδικό κανάλι Nickelodeon προκειμένου να ενσωματωθεί νέο πρόγραμμα αναρωτόμενοι αν οι άντρες ωριμάζουν ποτέ. Οι άνδρες είχαν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να περιγράψουν τους εαυτούς τους ως ανώριμους σε σχέση με τις γυναίκες με έναν στους τέσσερις άνδρες να πιστεύουν ότι είναι ενεργά ανώριμοι. Οι γυναίκες είχαν επίσης διπλάσιες πιθανότητες από τους άνδρες να αισθάνονται ότι ήταν οι «ενήλικες» σε μια τρέχουσα σχέση τους.

Το ένα τέταρτο των γυναικών δήλωσαν ότι ήταν αυτές που έπαιρναν όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση. Τρεις στις δέκα γυναίκες έχουν τελειώσει μια σχέση επειδή έχουν χάσει την υπομονή τους καθώς ο σύντροφός τους ήταν πολύ ανώριμος.