fbpx

Μήπως θα ήθελες το γραφείο σου να είχε μια …αιώρα;

Μήπως θα ήθελες το γραφείο σου να είχε μια …αιώρα;

Αν πράγματι σκέφτεσαι ότι το γραφείο σου ή γενικά ο χώρος εργασίας σου πρέπει να έχει και μια αιώρα για να αράζεις, τότε σίγουρα θέλεις επείγοντος διακοπές. Όμως δεν είναι μόνο αυτό το σύμπτωμα αλλά και άλλα…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5+3 λύσεις για να καταφέρεις να πας φέτος διακοπές!

Ψάξε λοιπόν την συμπεριφορά σου και δες μήπως το μυαλό και το σώμα σου ζητάει επειγόντως διακοπές και εσύ δεν το έχεις καταλάβει:

  1. Χτυπάει το ρημάδι… αλλά!

Τις τελευταίες μέρες σου δεν ξυπνάς αν το ξυπνητήρι δεν χτυπήσει 4 φορές. Αυτό σημαίνει ότι το αναβάλλεις τρεις φορές και αφαιρείς πράγματα από την πρωινή σου ρουτίνα για περισσότερο χουζούρι.

  1. Έχεις μειώσει το γυμναστήριο

Έχουν μειωθεί αισθητά οι επισκέψεις σου στο γυμναστήριο. Από το 4 φορές τη βδομάδα έχεις πέσει στη μία. Αντίστοιχα αν πηγαίνεις για τρέξιμο… δεν πηγαίνεις πια για τρέξιμο.

  1. Κάνεις ταβανοθεραπεία ακόμα και στη δουλειά

Η ταβανοθεραπεία είναι καθημερινή. Είναι εκείνο το δεκάλεπτο που επιστρέφεις σπίτι και πέφτεις στο κρεβάτι κοιτάζοντας το ταβάνι. Από την κούραση το μάτι θολώνει και αντί για ταβάνι βλέπεις καταγάλανα νερά. Ή έναν ωραίο γκόμενο.

  1. Είσαι αρκετά κυνικός

Όλα είναι βαρετά, τίποτα δεν σε ενθουσιάζει και δεν κάνεις θετικές σκέψεις. Αν μπαίνεις σε αυτή την κυνική διάθεση, το πιθανότερο είναι πως το κεφάλι σου πάει να εκραγεί.

  1. Όλα σε πονάνε

Πόνοι στην πλάτη, στη μέση, στο κεφάλι, στα δόντια. Παντού. Αυτός είναι ο τρόπος που το σώμα σου σου λέει πως πρέπει να σταματήσεις και να κάνεις ένα διάλειμμα. Έρευνες λένε πως όταν ο άνθρωπος που περνά μια αγχωτική κατάσταση, παράγει ενώσεις που τον κάνουν πιο ευάλωτο στον πόνο.

  1. Δεν μπορείς να κοιμηθείς

Τα προβλήματα του ύπνου πολλές φορές σχετίζονται με στρεσογόνες καταστάσεις. Όταν έχεις περάσει μια μακρά περίοδο με πολλή δουλειά, το άγχος συσσωρεύεται και σε κάνει να μην μπορείς να κοιμηθείς.

  1. Γίνεσαι γκρινιάρης

Οι συνάδελφοι σου προτιμούν να φορτωθούν την δική σου δουλειά παρά να σε έχουν εκεί να γκρινιάζεις. Μάλιστα ζητούν από τον προϊστάμενο σου να σου δώσει πενθήμερη άδεια.

  1. Γέμισες το pc σου με …τροπικές φώτο!

Φωτογραφίες από τροπικές παραλίες έχουν γεμίσει τα προφίλ σου. Στο εξώφυλλο του timeline η Καραϊβική, στο Instagram St. Barts. Μπαχάμες, Μαλδίβες, μπανγκαλόους και άλλα νησιά. Καλά όλα αυτά, αλλά… έχεις κανονίσει δέκα μέρες στο Λουτράκι το καλοκαίρι…