fbpx

Μην υποθέτεις για να μη μείνεις στο δρόμο!

Μην υποθέτεις για να μη μείνεις στο δρόμο!

Λόγω της κρίσης οι υποθέσεις δίνουν και παίρνουν με πρώτη βασική αν θα καταφέρεις να πας διακοπές. Μετά αν τα καταφέρεις έρχεται η άλλη υπόθεση η πιο σοβαρή ότι όλα τα καταλύματα θα είναι άδεια και θα σε περιμένουν!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το μυστικό να μην φορτωθείς τα «κιλά των διακοπών»

 

Οι περισσότεροι από εμάς τους Έλληνες δεν καταφέραμε να πάμε διακοπές. Άλλοι πάλι μετράνε τα λεφτά τους και βγαίνουν τσίμα – τσίμα για μια ολιγοήμερη εξόρμηση και επειδή ακριβώς η εξόρμηση είναι ολιγοήμερη δεν χωράνε υποθέσεις που θα σου χαλάσουν έστω και ένα λεπτό από αυτές τις πολύτιμες και στενά οικονομικά διακοπές.

Πρώτο και κύριο είναι να μην υποθέσεις ότι όλα τα καταλύματα είναι ελεύθερα και σε περιμένουν. Εμείς οι Έλληνες μπορεί να μην πηγαίνουμε υπάρχουν όμως οι ξένοι και τα πακέτα που δεν έχουν ακυρωθεί. Επομένως αν πας ειδικά σε κάποιο μικρό νησί θα πρέπει να έχεις φροντίσει πρώτα να επικοινωνήσεις για να δεις αν υπάρχει δωμάτιο.

Σκέψου ότι λόγω της αυξημένης τιμής των διοδίων και των ναύλων το πιθανότερο είναι να επιλέξεις περιοχή όπου μπορείς να πας με αεροπλάνο. Αυτή την επιλογή που είναι η πιο οικονομική σίγουρα την έχουν κάνει και άλλοι σαν εσένα! Μην υποθέτεις λοιπόν ότι ανακάλυψες την Αμερική!

Για να μην μείνεις λοιπόν στον δρόμο και χάσεις μια από τις λίγες πολύτιμες μέρες των διακοπών σου χαλάλισε μερικές ώρες και ψάξε στο ίντερνετ για ελεύθερα και οικονομικά καταλύματα.