fbpx

Να πως μπορείς να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου!

Να πως μπορείς να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου!

Εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης, μονίμως συζητάμε όλοι για το αν θα βρούμε δουλεία και ιδίως αυτή των ονείρων μας. Όλοι θα θέλαμε να ασχοληθούμε με αυτό που σπουδάσαμε ή με κάτι που μας παθιάζει.

Το ιδανικό είναι να ξυπνάς κάθε πρωί και θα ανυπομονείς να έρθει η ώρα για τη δουλειά , η οποία θα σε εκφράζει και θα σε ευχαριστεί και όταν θα σε ρωτάνε τι ακριβώς κάνεις, εσύ θα μιλάς με τέτοιο πάθος που θα το ευχαριστιούνται και οι άλλοι! Ισχύει όμως κάτι τέτοιο στη σημερινή εποχή ή το επιτρέπουν οι καταστάσεις; Την απάντηση λίγο ή πολύ την ξέρεις.

Σίγουρα υπάρχουν κάποιες χρήσιμες ερωτήσεις που μπορείς να θέσεις στον εαυτό σου για να βρεις τι σε συναρπάζει. Χρειάζεται να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου αρέσει ή όχι.
Ίσως να έχεις ακούσει πώς η οικονομική κρίση είναι ένας λόγος να ξεβολευτούμε ή να κάνουμε επανεκκίνηση στα θέλω μας αλλά και στις προτεραιότητες μας. Στο άκουσμα αυτών των εκφράσεων ίσως να θέλεις να βρίσεις, να γελάσεις και ενδεχομένως να βγάζεις αφρούς.

Να σημειωθεί πως το να βρεις μια ευκαιριακή δουλειά για να βγάζεις κάποια χρήματα, ώστε να συντηρείς τον εαυτό σου μέχρι να μπεις στον δρόμο που θα σε οδηγήσει στη δουλειά των ονείρων σου, δεν είναι χάσιμο χρόνου.

Εάν όμως θέλεις να παλέψεις μέσα στην οικονομική κρίση μαγκιά σου! Εάν επιμένεις σε αυτό που θέλεις να κάνεις, θα το πετύχεις, όσο πιο πολύ προσπαθείς για κάτι τόσο πιο κοντά είσαι να το πετύχεις! Σίγουρα, να προσπαθείς ξανά και ξανά να βρεις δουλεία σε αυτό που πραγματικά «γουστάρεις» είναι δύσκολο, αλλά το να είσαι ενήλικας όμως, ακόμα και σε περίοδο κρίσης, έχει και τα καλά του. Όπως ότι κανείς δεν μπορεί να σε περιορίσει στ’ αλήθεια, εκτός από τον εαυτό σου.

Γι΄ αυτό τον λόγο ξεκίνα από σήμερα κιόλας να βάζεις κάτω τους τρόπους και τους ανθρώπους που θα κάνεις κρούση και που ξέρεις ίσως και να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις.
Να θυμάσαι πάντα ότι είναι στο χέρι σου τι θα κάνεις στη ζωή σου