fbpx

Που θα αγκυροβολήσει το πανάκριβο γιοτ του ο Ρονάλντο;

Που θα αγκυροβολήσει το πανάκριβο γιοτ του ο Ρονάλντο;

Τα προηγούμενα καλοκαίρια (μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου) oΡονάλντοτα «αφιέρωνε» σε κρουαζιέρες με το yacht του στη Μεσόγειο.

Ξεκινούσε από τα κοντινά, κοσμοπολίτικα spots. Την θορυβώδη Ίμπιζα με τα τεράστια κλαμπ και τους διάσημους D.J., την Μαρμπέγια, την CostaBrava και άλλες περιοχές. Αργότερα κατηφόριζε στη Νότιο Γαλλία, τα ελληνικά νησιά (πάντα επισκεπτόταν τη Μύκονο) και κάποιες φορές κατέληγε στο Κάπρι και τη Σαρδηνία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 12 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο ντύσιμο σου αυτό το καλοκαίρι

 

O ΚριστιάνοΡονάλντο είναι ιδιοκτήτης του “PalmerJohnsonAscari”, ένα superyacht, το οποίο προσφέρει την πολυτέλεια όπως ακριβώς την φαντάζεται ο σταρ.

 

 

Το yacht, πέρα από τις κατάλευκες καμπίνες, με τις «γκρι» λεπτομέρειες και τους πολλούς καθρέφτες, διαθέτει VIP room, για τους προσκεκλημένους του (αρέσει στον Κριστιάνο να καλεί πολλούς φίλους, ίσως γι’ αυτό είναι αρκετοί αυτοί που αποκαλούν το πλωτό του βασίλειο “partyyacht”) και πολλά άλλα “incrediblefeatures”.

 

 

Ο στάρ συνήθιζε να αγκυροβολεί το yacht του σε παραθαλάσσιο spot της Ισπανίας. Πού θα «αγκυροβολήσει» τώρα το superyacht του;

Σίγουρα σε κάποιο λιμάνι της Ιταλίας μετά την ηχηρή μεταγραφή του στην Γιουβέντους. Ο ΚριστιάνοΡονάλντο όπως και οι Νεϊμάρ, Μέσι, Μπέκαμ, Ιμπράμοβιτς κ.α., διαθέτουν και υπερπολυτελή privatejets. Ο Ρονάλντο πάντως διαθέτει το ακριβότερο. Ένα Gulfstream G650. Το καλύτερο και ταχύτερο το οποίο φέρει τον αριθμό της φανέλας του superstar. Τον αριθμό επτά…