fbpx

#01082018

#01082018

  • Οφείλεις να έχεις στο ντουλάπι σου μία ενυδατική κρέμα κι ας λένε ό,τι θέλουν οι φίλοι σου. Στην τελική δεν χρειάζεται να το ξέρουν καν. Εκείνοι θα απορούν πώς μεγαλώνοντας εξακολουθείς να είσαι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό. Για να μη δείχνει η επιδερμίδα σου θαμπή και ξηρή, μετά το σαπούνι καθαρισμού που χρησιμοποίησες, άπλωσε μια στρώση ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ.
  • Το εξωτερικό χρώμα δεν αποτελεί ένδειξη καλού ψησίματος. Δεν μπορείτε να καταλάβετε εάν το κρέας έχει μαγειρευτεί με ασφάλεια απλά και μόνο από την εξωτερική του όψη. Πολλά κρέατα μπορεί να μοιάζουν “ροζ” στην εμφάνιση, αλλά να έχουν μαγειρευτεί σωστά, ή και το αντίθετο.
  • Τις τελευταίες μέρες σου δεν ξυπνάς αν το ξυπνητήρι δεν χτυπήσει 4 φορές. Αυτό σημαίνει ότι το αναβάλλεις τρεις φορές και αφαιρείς πράγματα από την πρωινή σου ρουτίνα για περισσότερο χουζούρι. Θέλεις διακοπές!
  • Το θέμα είναι καθαρά υποκειμένικό, όπως και το χρώμα του μαγιό που επιλέγεις, καθώς ο κάθε τύπος ή χρώμα «δείχνει» τα ανάλογα σημεία του σώματος σου που θέλεις να τονίσεις.
  • Ξέχνα τις αμερικάνικες ταινίες με τα κοκτέιλ πάρτι στο γραφείο κάθε παρασκευή και τους κούκλους διευθυντές. Οι συνάδερφοι σου θα είναι γύρω στα 40-50 και παντρεμένοι με παιδιά. Και όχι ΔΕΝ έχουν την όρεξη σου. Ή θα τους μισείς και θα σε μισούν ή απλά θα αδιαφορούν. Διάλεξε!