fbpx

#02082018

#02082018

  • Για κάποιο λόγο δεν κοιμάσαι καλά; Αυτή η κατάσταση εκτός από τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα σου μπορεί να έχει και σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία σου αφού ο κακός ύπνος προξενεί κάποια σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό.
  • Το ότι είσαι άντρας δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις χάλια δέρμα και ειδικά στο πρόσωπο. Το ρητό η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά φαίνεται πως δεν βγήκε τυχαία, το ντους είναι μια τόσο βασική συνήθεια που αποκλείεται να αμφισβητήσουμε αν το κάνουμε σωστά.
  • Ένας άντρας γονατίζει εκτός από όταν κάνει κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο όταν πιαστεί αιχμάλωτος από τον εχθρό και υποχρεωθεί να γονατίσει… Νομίζεις ότι αυτές είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που μπορεί να αναγκαστείς …ηθελημένα να γονατίσεις;
  • Τον χειμώνα ένα μπουφάν μπορεί εύκολα να κρύψει τις ατέλειες του ντυσίματος. Το καλοκαίρι δεν κρύβονται. Άλλωστε είναι καλό να είναι κάποιος στιλάτος στη πόλη ή στη παραλία στη δουλειά ή στη διασκέδαση.
  • Κάποιες προσφωνήσεις μπορεί να ακούγονται καλά στα αυτιά σου, ακόμα και σε εκείνα του κολλητού σου –άλλωστε γι αυτό είσαι και φίλοι- όμως για τους τρίτους μπορεί να μην είναι αυτό που πρέπει.
  • Μια αποτυχία είναι συχνά ικανή να μας κάνει να αμφισβητήσουμε την ικανότητα μας. Οι πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες έχουν συσσωρευτική επίδραση στην αυτοεκτίμηση μας, την αισιοδοξία και το κίνητρο μας. Αλλά η αποτυχία είναι μια εμπειρία τόσο ανθρώπινη και τόσο κοινή, που μάλλον δεν αξίζει να την αφήσουμε να μας καταρρακώσει.