fbpx

#02102018

#02102018

  • Aπό το διάστημα από τις 31 Δεκεμβρίου 2017 έως και την 1η Αυγούστου 2018, ήταν τα μουσικά CDs και παρόμοια είδη και σύμφωνα με τα στοιχεία από τη συγκεκριμένη κατηγορία αγοράζεται ένα αντικείμενο κάθε 15 περίπου λεπτά. Ακολουθούν τα γραμματόσημα, με αγορά ένα αντικειμένου από αυτή την κατηγορία κάθε 16 περίπου λεπτά.
  • Πόσες πιθανότητες έχεις να βρεις πιο εύκολα δουλειά αν είσαι ωραίος άντρας; Η ωραία εμφάνιση μετράει στην προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας όμως υπάρχει ένα πρόβλημα… Εμπόδιο αποδεικνύεται τελικά η ωραία εξωτερική εμφάνιση στην διαδικασία εξεύρεσης εργασίας σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Journal of Personality and Social Psychology.
  • Μην αμελείς τους τρικέφαλους. Οι τρικέφαλοι επειδή βρίσκονται στο λιγότερο ορατό σημείο του χεριού δεν τους υπολογίζουμε. Κακώς γιατί οι τρικέφαλοι είναι περίπου διπλάσιοι και διαμορφώνουν το χέρι περισσότερο.
  • Το πιο λογικό είναι να μην έχεις σκεφτεί ποτέ την συσχέτιση του μεγέθους του λαιμού σου με την υγεία της καρδιάς σου. Οι άνδρες με μεγαλύτερους λαιμούς μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, σύμφωνα με νέα μελέτη από τη Βραζιλία.
  • Εκείνοι που δεν πηγαίνουν στο κρεβάτι πριν από τις πρώτες… πρωινές ώρες καταλήγουν να καταναλώνουν κατά μέσο όρο 248 επιπλέον θερμίδες την επόμενη μέρα, σύμφωνα με μια μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό Obesity. Το στρες στο σώμα σας από την κόπωση (εξαιτίας της έλλειψης ύπνου) διακόπτει την ισορροπία της γκρελίνης και της λεπτίνης, των δύο ορμονών που ρυθμίζουν την πείνα και σηματοδοτούν στον εγκέφαλο αν πρέπει να αναζητήσει φαγητό ή αν είναι πλήρης ο οργανισμός. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι που κοιμούνται τακτικά μόνο 5 ώρες την ημέρα έχει βρεθεί να έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να είναι παχύσαρκοι από εκείνους κοιμούνται 8 ώρες.