fbpx

#04092018

#04092018

  • Οι γυναίκες εκτιμούν τη σιγουριά που εκπέμπει ένας άνδρας που προσέχει τον εαυτό του αλλά προσοχή μη το παρακάνεις… είναι εύκολο να σε περάσουν για υπερόπτη! Απλά φέρσου φυσιολογικά και αν καταφέρεις να πιάσεις συζήτηση με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει να ξέρεις ότι γυναίκες γοητεύονται πιο εύκολα από έναν άνδρα που δεν φοβάται να «καθοδηγεί» την συζήτηση και την γνωριμία.
  • Eνα καλό ζευγάρι αναπαυτικά παπούτσια θα κάνει πιο εύκολη την παραμονή σου στο αεροδρόμιο ή θα σε βοηθήσουν να τρέξεις γρήγορα προς την πύλη εξόδου αν πρέπει να προλάβεις την ανταπόκριση. Ένα ζευγάρι αθλητικά ή sneakers είναι ότι πρέπει για πτήση
  • Η πολύτιμη ρεσβερατρόλη βρίσκεται στη φλούδα των σταφυλιών, στα μούρα, στα ρόδια, στα φιστίκια και στα φασόλια. Ανήκει στη κατηγορία των φυτοαλεξινών. Πρόκειται για ένα φυσικό αντιβιοτικό που παράγουν τα φυτά για την άμυνά τους. Η φλούδα των σταφυλιών περιέχει κατά πολύ τις μεγαλύτερες ποσότητες ρεσβερατρόλης συγκριτικά με άλλες διατροφικές πηγές. Μέσω μελετών έχει προκύψει ότι η ρεσβερατρόλη μπορεί να καταστείλει τη σύνθεση ελευθέρων ριζών και να μειώσει τους δείκτες της φλεγμονής.
  • Δοκιμάζουμε το φαγητό για να δούμε αν είναι χαλασμένο. Αυτό είναι ολέθριο λάθος. Πολλά από τα βακτήρια που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση δεν αλλοιώνουν τη γεύση, την εμφάνιση ή την μυρωδιά των τροφίμων. Επιπλέον, ακόμα και μια μπουκιά μολυσμένου τροφίμου αρκεί για να προκληθεί σοβαρή νόσος. Επομένως, να πετάτε τα ληγμένα τρόφιμα δίχως να τα δοκιμάζετε. Και αν αφήσετε επί μέρες μαγειρεμένο φαγητό στο ψυγείο, πετάξτε το και αυτό.