fbpx

#03122018

#03122018

  • Η διαδικασία απορρόφησης σιδήρου στο σώμα σου είναι πολύ σημαντική διαδικασία και σε αυτό βοηθάει μια πρωτεΐνη. Η φερριτίνη είναι μια πρωτεΐνη που βοηθά στην αποθήκευση σιδήρου στο σώμα. Μια ειδική εξέταση αίματος χρησιμοποιείται για να μετρήσει την ποσότητα της φερριτίνης στο σώμα, η οποία ελέγχει έμμεσα την ποσότητα του σιδήρου στο σώμα σας.
  • Έχεις τηρήσει τους κανόνες για το σωστό λούσιμο αλλά παίρνεις την πετσέτα και αρχίζεις να τρίβεις τα μαλλιά ακατάστατα για να στεγνώσουν! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι το λιγότερο να τα ηλεκτρίσεις και το χειρότερο να «σπάσεις» τις τρίχες και να προκαλέσεις «βλάβη» στην εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας ! Οπότε , ταμπονάρουμε απαλά τα μαλλιά με την πετσέτα και τα κατευθύνουμε στη φυσική τους φορά! Το πιστολάκι επίσης δεν αποτελεί καλή λύση, καθώς ξεραίνει τους αδένες της τρίχας γρήγορα κι αυτοί με τη σειρά τους αποδυναμώνονται.
  • Σεξ στο γραφείο; Μην καταστρώνεις σχέδιο αποπλάνησης, γιατί συνήθως δεν καταλήγει όπως θέλεις. Τσέκαρε το χώρο, που είναι και το πιο βασικό και κάνε την κίνησή σου. Αν μιλάτε και μπορείς να την ενημερώσεις ώστε να έχει προετοιμαστεί κι εκείνη ακόμα καλύτερα.
  • Έρευνες δείχνουν πως όταν ένας άντρας εκσπερματώνει η περιοχή του εγκεφάλου που διεγείρεται είναι η ίδια με εκείνη που διεγείρεται όταν είναι υπό την επήρεια ηρωίνης! Γι’ αυτό και το σεξ (στόχος του οποίου είναι ο οργασμός) θεωρείται ότι μπορεί να αποτελέσει εθισμό και αντιμετωπίζεται κλινικά.
  • Είσαι από εκείνους που βαριέσαι εύκολα και θέλεις συνεχώς νέους πειραματισμούς στη σεξουαλική σου ζωή. Τι καλύτερο λοιπόν από μία ιερόδουλη; Αν λοιπόν δεν θεωρείς ότι κερατώνεις τη σχέση σου κάνοντας sex με μία επαγγελματία του είδους τότε μάλλον αρμόζεις στον συγκεκριμένο ορισμό!
  • Το 83% των ανδρών έχουν βιώσει ονειρώξεις, δηλαδή «υγρά όνειρα», σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα.Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι ένα υγρό όνειρο είναι πιθανότερο να συμβεί όταν έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από οργασμούς.