fbpx

#04072018

#04072018

  • Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξυπνούν με μια όρεξη για γλυκό! Κάποιοι το απορρίπτουν για να μη χάσουν τη διατροφή τους. Κάποιοι άλλοι το …ρημάζουν το …γλυκάκι. Ποιο από τα δύο όμως σου κάνει καλό;
  • Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ υποδηλώνει πως ένα πλήρες πρωινό που συμπεριλαμβάνει κάποιο γλυκό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αποτελεσματική απώλεια των περιττών κιλών.
  • Πειραματίσου με το χρώμα της βερμούδας. Ακόμα και το ροζ. Είναι καλοκαίρι η γκαρνταρόμπα «διψά» για αλλαγή. Άλλωστε, όπως τα chinos, έτσι και οι βερμούδες, βγαίνουν σε τόσα υπέροχα χρώματα. Κάποιο από τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι σίγουρα για σένα.
  • Αν θες να μην είσαι …αρκουδάκι οι αισθητικοί συστήνουν ότι πριν την επιλογή και την έναρξη των επισκέψεων να γίνει δοκιμαστική αποτρίχωση, ώστε να δεις πως αντιδρά το δέρμα. Για να διαπιστωθεί αν προκαλείται περιθυλακίτιδα, που είναι μικρά κοκκινωπά εξογκώματα-δείγμα αποτελεσματικής προσβολής του θυλάκου και απαιτείται αναισθητική κρέμα ή όχι.
  • Μπορεί οι περισσότεροι άνδρες να θεωρούν ότι ο …μεγαλύτερος σε μέγεθος αρέσει στις γυναίκες, οι επιστήμονες στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ωστόσο κατέληξαν σε διαφορετικό συμπέρασμα από αυτό της κοινής γνώμης. Πραγματοποίησαν έρευνα που την παρουσίασαν στο συνέδριο της Ένωσης Ψυχολόγων και υποστηρίζουν ότι για τις γυναίκες μετράει η διάμετρος και όχι το μήκος, αφού παίζει καθοριστικό ρόλο στην γυναικεία ευχαρίστηση.
  • Το πιο «αγαπητό» μέγεθος είναι εκείνο που κυμαίνεται λίγο παραπάνω από 12,7 εκατοστά και η περιφέρειά του είναι 3,81 εκατοστά, ενώ μόλις το 15% των ανδρών στις ΗΠΑ έχουν πέος μεγαλύτερο από 14,2 εκατοστά σε στύση.