fbpx

#06092018

#06092018

  • Η εμφάνιση παράξενων προγραμμάτων είναι μια από τις σημαντικότερες ενδείξεις μιας προσπάθειας ή μιας επιτυχημένης πειρατείας. Εάν δεν αγοράσατε ή δεν εγκαταστήσατε ένα πρόγραμμα και αυτό είναι αναδυόμενο, τότε είναι σαφής ένδειξη ότι κάποιος έχει χειραγωγήσει τον υπολογιστή σας. Μπορεί επίσης να είναι ένα πρόγραμμα που αποστέλλεται από έναν hacker σε πληροφορίες phish από τον υπολογιστή σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να έχετε σάρωση του υπολογιστή για ιούς. Εάν διαβιβάζεστε επίσης σε άλλους ιστότοπους, πρέπει επίσης να το αντιμετωπίσετε ως απειλή. Διαγράψτε αυτά τα προγράμματα.
  • Η σιγουριά που χαρίζει σε έναν άνδρα η πεποίθηση ότι έχει «νικήσει» σε κάτι, επιφέρει ορμονικές αλλαγές στον οργανισμό του, οι οποίες με τη σειρά τους αυξάνουν τις πιθανότητες να φανεί άπιστος.
  • Είναι τα τζίν παντελόνια mid-rise, δηλαδή εκείνα που στέκονται στη μέση, χωρίς να είναι ούτε πολύ ψηλά, ούτε πολύ χαμηλά. Το τζιν δεν πρέπει να είναι πολύ ψηλά από τον αφαλό σας, αλλά ούτε και να φαίνεται το εσώρουχό σου.
  • Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος καταλήγουν να χάσουν το ενδιαφέρον τους επειδή δεν μπορούν να βρουν το κίνητρο! Ωστόσο, τα χρήματα μπορεί να είναι ένα μεγάλο κίνητρο, όχι να πληρώσεις αλλά για να πληρωθείς για να χάσεις βάρος.
  • Σου λένε οι άνθρωποι ότι έχουν εκείνο και το άλλο και τις ώρες των γκρουπ. Έτσι λοιπόν πας και εσύ και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι το γκρουπ απαρτίζεται μόνο από γυναίκες! Τι κάνεις;