fbpx

06112018

06112018

  • Οι μύες είναι απαραίτητοι για τη διατήρηση του μεταβολισμού σου και οι γυναίκες που κατανάλωναν 3-7 μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα έχασαν περισσότερο λίπος και απέκτησαν περισσότερη μυϊκή μάζα, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου McMaster. «Τα γαλακτοκομικά είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών, ορού γάλακτος και καζεΐνης», εξηγεί ο διατροφολόγος Μπράιαν Σεν Πιερ. «Ο ορός γάλακτος είναι πολύ καλός για την ενίσχυση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, η οποία βοηθά στην οικοδόμηση των μυών, ενώ η καζεΐνη σταματά τη διάσπαση των πρωτεϊνών και διατηρεί την άλιπη μάζα». Καλό είναι να τρως τουλάχιστον 3 μερίδες γιαούρτι, γάλα και τυρί την ημέρα.
  • Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποδώσετε τα στυλ των μαλλιών σας είναι να ακολουθήσετε με προσοχή τις τάσεις της εποχής.
  • Πολλοί προτιμούν το ξυράφι για να πάρουν τις τρίχες από το στήθος τους! Οι περισσότεροι τις ξυρίζουν ή τις τριμάρουν με μηχανή. Από την άλλη κάποιοι επιλέγουν ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο, της αποτρίχωσης με λέιζερ. Ωστόσο θέλει μεγάλη προσοχή, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που υπήρξαν εγκαύματα και φυσικά η ταλαιπωρία που συνεπάγεται.
  • Ο (κακός) γάμος βλάπτει σοβαρά την υγεία είναι το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας επιστημόνων των πανεπιστημίων της Νεβάδα και του Μίτσιγκαν. Μάλιστα, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο γάμος είναι εξίσου ανθυγιεινός με το κάπνισμα ή το αλκοόλ. Οι ψυχολόγοι παρακολούθησαν 373 ζευγάρια σε διάστημα πάνω από 16 ετών και ανακάλυψαν ότι όσα διαφωνούσαν συνεχώς είχαν χειρότερη υγεία. Σύμφωνα μάλιστα με τους ψυχολόγους, οι συχνές συγκρούσεις μπορεί να είναι τόσο επιβλαβείς όσο το κάπνισμα και το αλκοόλ.
  • Αρχικά αν είσαι ελεύθερος και φυσικά εργένης φρόντισε να καλείς σπίτι σου την παντρεμένη σου «αγάπη». Εκεί ακόμα και να δεχτείς «επίθεση» από το …κερατά είσαι προστατευμένος. Το σπίτι είναι άσυλο και είναι δικό σου! Τόσο απλά είναι τα πράγματα τόσο απλά όσο μια κλήση στο «100» αν δεις τα σκούρα! Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι τότε το πράγμα περιπλέκεται! Αν έχεις αυτοκίνητο είναι προτιμότερο το όχημα από το σπίτι του «κερατά»!