fbpx

#07092018

#07092018

  • Η επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού, ειδικά για όσους γυμνάζονται συστηματικά, αποτελεί σημαντική παράμετρο της υγείας.
  • Άνθρωποι από όλο τον κόσμο πληρώνονται για να παίζουν World of Warcraft, για άλλους παίχτες. «Πως είναι δυνατόν κάποιος να πληρώνεται, προκειμένου να παίξει ένα παιχνίδι που τον ευχαριστεί;», θα αναρωτηθεί κανείς. Η απάντηση είναι πως οι παίχτες πληρώνονται για να κάνουν το άχαρο μέρος του παιχνιδιού- να εξασφαλίσουν χρυσό για τον κανονικό παίχτη. Παίζεις το παιχνίδι σου, μαζεύεις τα νομίσματα του παιχνιδιού και τα πουλάς σε κάποιον άλλο παίκτη, για πραγματικά χρήματα.
  • Σε κάθε κινητήρα τα πρώτα 1.000 χλμ. Είναι σημαντικά. Είναι τότε που το «μοτόρι» σου «ζωντανεύει» για πρώτη φορά και καλό είναι να αποφεύγεις την πίεση.
  • Είναι σημαντικό να γνωρίζω πότε αρχίζω να θυμώνω ποια είναι τα πρώτα σημάδια του θυμού. Ο θυμός έχει συγκεκριμένες σωματικές εκδηλώσεις το πρόσωπο συνοφρυώνεται τα χείλη σφίγγονται  οι μυς τεντώνονται υπάρχει ένταση στο σαγόνια και στο στόμα το βλέμμα γίνεται άγριο η ανάσα πιο κοφτή και το χρώμα του δέρματος γίνεται πιο χλωμό. Όλα  πρόσωπα χειρονομίες βγάζουν μια ένταση. Όταν εντοπίσω αυτά τα σημάδια στον εαυτό μου προσπαθώ να διακόψω τη συζήτηση να αποχωρήσω από το συγκεκριμένο χώρο ή να καθυστερήσω να μιλήσω ώστε να αποφύγω να ενεργήσω εν βρασμώ ψυχής.
  • Ο έρπης των γεννητικών οργάνων προκαλεί γκριζο-λευκές κυψέλες με κόκκινη βάση που αναπτύσσονται στο πέος, ή στις γύρω περιοχές. Προκαλούν φαγούρα και μπορούν να εξαπλωθούν στον πρωκτό. Οι φουσκάλες μπορούν να γίνουν ανοικτές πληγές και να υπάρχει διαρροή υγρού. Οι κυψέλες μπορούν επίσης να εμφανιστούν γύρω από το στόμα, ή τα χείλη. Ο έρπης των γεννητικών οργάνων συνήθως αντιμετωπίζεται χρησιμοποιώντας αντιϊκά φάρμακα.