fbpx

#08102018

#08102018

  • Το βάρος είναι αυτό που δεν επηρεάζει μόνο την υγεία αλλά και την εμφάνιση σου και είναι και το σημαντικότερο. Εάν για παράδειγμα δεν αισθάνεστε καλά με τα κιλά σου ή το βάρος σου προκαλεί προβλήματα υγείας δεν θα έχεις αυτοπεποίθηση κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στην εμφάνιση σου.
  • Δεν είναι τα χρήματα το πρωτεύον. Το σημαντικότερο είναι η εργασία. Ακούμε για χρηματοδοτήσεις, δάνεια, αγορές, συνεργασίες, κέρδη. Σημαντικά όλα αυτά, αλλά ξεχνάμε το πρωτεύον, που είναι η ίδια η εργασία.
  • Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της σοκολάτας έχουν διάφορα οφέλη για την υγεία. Όσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα της σοκολάτας σε κακάο, τόσο περισσότερα οφέλη αυτή παρέχει.
  • Δοκιμάζουμε το φαγητό για να δούμε αν είναι χαλασμένο. Αυτό είναι ολέθριο λάθος. Πολλά από τα βακτήρια που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση δεν αλλοιώνουν τη γεύση, την εμφάνιση ή την μυρωδιά των τροφίμων. Επιπλέον, ακόμα και μια μπουκιά μολυσμένου τροφίμου αρκεί για να προκληθεί σοβαρή νόσος. Επομένως, να πετάτε τα ληγμένα τρόφιμα δίχως να τα δοκιμάζετε. Και αν αφήσετε επί μέρες μαγειρεμένο φαγητό στο ψυγείο, πετάξτε το και αυτό.
  • Η αγγειοσυστολή κάνει τους “στυτικούς θαλάμους” στο πέος να έχουν λιγότερο αίμα, με αποτέλεσμα να μικραίνουν. Την ίδια στιγμή, η ροή του αίματος “καθοδηγείται” από τον οργανισμό προς τα ζωτικά όργανα του σώματος, καθώς αυτό μπαίνει σε “κατάσταση επιβίωσης”.