fbpx

#10102018

#10102018

  • Mελέτη του Smell and Taste Treatment & Research Foundation κατέληξε στις μυρωδιές που οι άντρες θεωρούν πιο σέξι. Διάφορες οσμές μελετήθηκαν ως προς την αντίδρασή τους από τους ερευνητές του ιδρύματος, και ο ερεθισμός μετρήθηκε μέσω της ροής του αίματος προς το πέος. Και, ενώ υπάρχουν ορισμένα αναμενόμενα αρώματα στην λίστα, πολλά από αυτά μας έκαναν να απορήσουμε.
  • Η οικονομική κρίση όμως έκανε πολλούς άντρες να αλλάξουν γνώμη και να αρχίσουν να συνοδεύουν κυρίες …και πολλές φορές και …κυρίους.
  • Έβγαλες μια ακόμα selfie στο ασανσέρ; Αν ναι, μην έχει τύψεις ότι είσαι νάρκισσος και άλλες τέτοιες αηδίες που λένε διάφοροι.
  • Η εκγύμναση των γλουτών δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών και ας θαυμάζουμε τα καλλίγραμμα γυναικεία οπίσθια. Όπως λοιπόν εμείς θαυμάζουμε, έτσι και εκείνες θαυμάζουν περισσότερο έναν άντρας που έχει καλογυμνασμένους γλουτούς, δηλαδή στην απλή καθομιλουμένη: Γυμνασμένα οπίσθια.
  • Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες αποτελούνται από μικρά μορίων τα οποία περνούν γρήγορα από την πέψη και μετατρέπονται σε γλυκόζη, ένα σάκχαρο που παράγεται από το ήπαρ και είναι το “καύσιμο” του εγκεφάλου. Η κατανάλωση τέτοιων υδατανθράκων προκαλεί όχι μόνο ραγδαία αύξηση των επιπέδων σακχάρου, αλλά και ραγδαία πτώση τους αργότερα. Αυτή η πτώση θα κάνει μοιραία τον εγκέφαλο να αναζητήσει εκ νέου γλυκόζη για να λειτουργήσει κανονικά. Οι ορμόνες της πείνας στη συνέχεια απελευθερώνονται στο σύστημα και σας κάνουν να θέλετε να φάτε όσο το δυνατόν συντομότερα.