fbpx

#11122018

#11122018

  • Αλλά αν παρατηρήσεις ότι η περιοχή γύρω από το όσχεό σου είναι ξηρή, κόκκινη και ραγισμένη (και φυσικά με συμβουλή δερματολόγου), θα ήταν χρήσιμο να αναπτυχθεί ένα σύστημα φροντίδας του δέρματος, κυρίως επειδή το δέρμα γύρω από τα γεννητικά όργανα είναι περισσότερο ευαίσθητο σε ερεθισμούς και φθορά από πράγματα όπως ο αθλητισμός και η σεξουαλική δραστηριότητα.
  • Η πλάτη μαζί με τα πόδια αποτελούν τις δύο μεγαλύτερες μυϊκές ομάδες του σώματος σου. Ειδικότερα η πλάτη δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση, αλλά και με την υγεία όλου του σώματος.
  • Κάθε μέρα που πλένεις τα δόντια σου θεωρείς ότι ξη κρέμα που βάζεις στο στόμα σου η οδοντόπαστα δηλαδή είναι ακίνδυνη ακόμα και να την καταπιείς. Όμως όπως φαίνεται οι οδοντόπαστες μαζί με άλλα προϊόντα μεταξύ αυτών και ορισμένα τρόφιμα δεν είναι και τόσο ακίνδυνα.
  • Είναι τα πόδια! Ναι καλά διαβάσατε. Οι άνδρες εμπνέονται κυρίως από τα σεξουαλικά πόδια των γυναικών και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό! Μεγαλύτερη έλξη προκαλούν τα πόδια σε ποσοστό 47%. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό τα α παπούτσια, οι μπότες και οι κάλτσες έρχονται πρώτα στη λίστα των φετίχ σε ποσοστό που αγγίζει το 64%.
  • Πολλές φορές υποτιμάμε αυτό το είδος φίλου, ειδικά όταν έχουμε σχέση ή ακόμα χειρότερα όταν μάς φοράνε την κουλούρα. Κι όμως, αυτόν τον κολλητό ποτέ να μην τον κάνεις πέρα γιατί θα έρθει εκείνη η ρημάδα η μέρα που θα τον αναζητάς πιο απεγνωσμένα κι απ’ την πρώην σου. Είναι ο γνωστός «αβανταδόρος», αυτός που κάνει όλο το παιχνίδι, αυτός στον οποίο οφείλεις τα πιο πετυχημένα φλερτ σου ή ακόμη και την σχέση (ή τον γάμο) όπου τώρα είσαι. Ο «να σας γνωρίσω τον φίλο μου» φίλος είναι αυτός που σε έχει βγάλει από όλες εκείνες τις άβολες στιγμές όπου δεν ήξερες τι να πεις, τι να κάνεις, πώς να φερθείς ή ακόμη και να συστηθείς. Διακρίνεται για την περίσσεια αυτοπεποίθηση και άνεσή του στο φλερτ, όπως και την πολύ καλή του επίδοση στις… ασίστ, φτιάχνοντας φάσεις ή και γκολ «πάρε-βάλε». Η ύπαρξή του μοιάζει με την αρσενική και εργένικη φλέβα που πάντα κάπου θα χτυπά μέσα σου. Κράτησέ την ενεργή…
  • Δεν πρέπει να ξεχνάς το πρωινό που είναι και το πιο σημαντικό γεύμα. Ένα υγιεινό πρωινό ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι μέχρι το επόμενο γεύμα. Η βρόμη είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που προκαλούν πληρότητα και απομακρύνουν τον κίνδυνο να ενδώσεις σε ανθυγιεινές επιλογές. Απόφυγε όμως τα προϊόντα βρόμης που έχουν πολλή ζάχαρη.