fbpx

#12112018

#12112018

  • Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης στη Δανία εξέτασαν τις επιδράσεις της αερόβιας άσκησης και των ασκήσεων ενδυνάμωσης στην παραγωγή ορμονών που επηρεάζουν τον μεταβολικό ρυθμό. Για τον σκοπό αυτόν, ζήτησαν από μια ομάδα υγιών εθελοντών να κάνουν είτε ένα αερόβιο πρόγραμμα σε στατικό ποδήλατο είτε ένα πρόγραμμα ασκήσεων με βάρη μία φορά την εβδομάδα. Η προπόνηση και στις δύο περιπτώσεις είχε διάρκεια μία ώρα.
  • Αν θέλεις αν βγεις το καλοκαίρι στιλάκι στη παραλία αρκεί να έχεις φίλους που γυμνάζονται! Οι φίλοι μπορούν να επηρεάσουν ο ένας τον άλλο στο θέμα της σωματικής άσκησης, σε βαθμό που να θεωρηθεί το τρέξιμο μία κοινωνικά κολλητική δραστηριότητα.
  • Ο άντρας ο μαμάκιας είναι ο άνθρωπος που για να αποφεύγει τις ευθύνες και τα ρίσκα. Τώρα το πώς εκφράζεται αυτό εξαρτάται (βλέπε κατηγορίες παρακάτω) αλλά γενικά είναι ο άνθρωπος που με διάφορες δικαιολογίες…δεν παίρνει την κατάσταση και τη ζωή από τα κέρατα σε όλα τα μέτωπα.
  • Οι δεκαετίες αλλάζουν και μαζί τους οι συνήθειες των ανθρώπων που ακολουθούν αναγκαστικά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Μέσα σε λίγα χρόνια οι ραγδαίες αλλαγές στις τηλεπικοινωνίες και στα μέσα μουσικής ψυχαγωγίας παραμέρισαν συσκευές, όπως το γουόκμαν, το κασσετόφωνο, το αναλογικό τηλέφωνο, τις φωτογραφικές μηχανές με φίλμ και ξεχωριστό φλας. Οι συσκευές άλλαξαν, αλλά οι φράσεις έμειναν για να μας θυμίζουν το όμορφο παρελθόν μας….
  • Έχεις ωριμάσει σαν χαρακτήρας; Αν το νομίζεις μάλλον είσαι λάθος σύμφωνα με τους επιστήμονες που διεξήγαγαν μια σχετική έρευνα. Το ότι οι άντρες είναι πιο ανώριμοι από τις γυναίκες είναι τοις πάσι γνωστό και ευρέως διαδεδομένο. Αλλά ότι φτάνουν μέχρι την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους να ωριμάσουν αυτό ομολογούμε πως πρώτη φορά το ακούμε.
  • Όσοι βλέπουν πορνό αρκετές φορές την εβδομάδα, αρχίζουν και αναπτύσσουν μία εξαρτητική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα το πορνό να τους είναι απαραίτητο για να μπορέσουν όχι μόνο να διεγερθούν, δηλαδή να αποκτήσουν στύση αλλά και να την διατηρήσουν. Ενώ αυξάνεται η ανησυχία για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, καθώς και για την εικόνα του σώματός τους, όπου κατά επέκταση η σεξουαλική απόλαυση μειώνεται όλο και περισσότερο