fbpx

#13092018

#13092018

  • Εάν έχεις τον σωστό σωματότυπο, τα slim τζιν παντελόνια θα τον αναδείξουν, αλλά αυτό σημαίνει να μπορεί το παντελόνι να περνάει από τους αστραγάλους σας.
  • Τα καλλυντικά προϊόντα για τους άντρες δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτά των γυναικών. Οι άνδρες έχουν πιο παχύ περίπου 20% μεγαλύτερο πάχος και πιο λιπαρό δέρμα. Αυτό συμβαίνει λόγω των μεγαλύτερων πόρων και των πιο ενεργών σμηγματογόνων αδένων σε σχέση με τις γυναίκες. Ως εκ τούτου οι ανάγκες για περιποίηση είναι διαφορετικές. Τα αντρικά καλλυντικά περιέχουν συστατικά που απευθύνονται σε διαφορετικό ορμονικό προφίλ. Είναι σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την ανδρική εμφάνιση χωρίς να γίνεται αντιληπτή η χρήση τους. Διατίθενται σε πιο διακριτικά αρώματα και στόχος τους είναι να προσδίδουν το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα.
  • Κάποιοι καταστηματάρχες έχουν ένα μπουκάλι νερό που το γεμίζουν από τη βρύση για να κάνουν καφέ. Αυτό το μπουκάλι συνήθως μένει έξω και φυσικά αλλοιώνεται η γεύση του.
  • Χωρίς υδατάνθρακες τα επίπεδα του σακχάρου πέφτουν και θα αισθάνεστε κούραση. Επειδή οι υδατάνθρακες είναι βασικοί για την παραγωγή σεροτονίνης, ενός νευροδιαβιβαστή που εξισορροπεί τη διάθεση, είναι πιθανό να έχετε και νεύρα ή να είστε γενικά ευερέθιστοι.
  • Όταν η διατροφή δεν περιέχει υδατάνθρακες, το σώμα χρησιμοποιεί για την παραγωγή ενέργειας το λίπος, μια διαδικασία γνωστή ως κέτωση. Η ακετόνη, μία από τις κετόνες, προκαλεί δύσοσμη αναπνοή. Σχετική μελέτη διαπίστωσε ότι η ακετόνη της αναπνοής είναι ένας καλός δείκτης για να τσεκάρετε αν τρώτε πολύ λίγους υδατάνθρακες.