fbpx

#14122018

#14122018

  • Η θεωρία λέει ότι το πρωινό ντους κρύβει μια τεράστια απόλαυση για το τριχωτό της κεφαλής σου: ζεστό νερό, μυρωδάτο σαμπουάν, απαλό conditioner. Ωστόσο η πράξη έχει αποδείξει άλλα. Αν θέλεις πραγματικά να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα στην εικόνα των μαλλιών σου, καλύτερα λούσου το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Εκτός από το χρόνο που θα κερδίσεις το πρωί, τα καθαρά θυλάκια των μαλλιών σου θα χρειαστούν μια με δύο ώρες για να ανακτήσουν τα φυσικά έλαιά τους (αυτά που χαρίζουν στιλπνότητα και καλό «κράτημα»). Έτσι, αν λουστείς μόλις ξυπνήσεις, κινδυνεύεις να φτάσεις στο γραφείο με μαλλιά που πετάνε από το φριζάρισμα.
  • Η σταδιακή απώλεια βάρους είναι καλύτερη από την γρήγορη απώλεια κιλών διότι τα κιλά που χάνονται γρήγορα μπορεί να επανέρθουν εξίσου άμεσα. Ο μύθος αυτός ισχύει περίπου 50 χρόνια, χωρίς να στηρίζεται σε λογική βάση. Μάλιστα μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που χάνουν γρήγορα βάρος είναι πιθανότερο να μην τα ξαναπάρουν για πολλά χρόνια μετά.
  • Με τα super set κερδίζεις: Καλύτερα αποτελέσματα σε μικρότερο χρόνο. Αύξηση της έντασης, των παλμών και συνεπώς της μεταβολικής και ορμονικής απόκρισης. Περισσότερη τεστοστερόνη και αυξητική ορμόνη και μια διόλου ευκαταφρόνητη μεταπροπονητική αύξηση του μεταβολισμού. Μεγαλύτερη αύξηση της μυϊκής μάζας.
  • Όσοι λένε ότι το ντύσιμο δεν κάνει τον άνθρωπο, σαφώς και έχουν απόλυτο δίκιο. Ισχύει όμως το ίδιο όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού; Το ντύσιμο στο πρώτο ραντεβού ναι ειναι πολύ σημαντικό, καθώς ακόμα δεν σε γνωρίζει καλά το άτομο που θα βγεις μαζί του, οπότε θα παίξει σημαντικό ρόλο η εξωτερική σου εμφάνιση. Το κλειδί της επιτυχίας σου είναι να είσαι τόσο όσο!
  • Όλοι οι επιτυχημένοι γάμοι βασίζονται σε μια βαθιά φιλία. Διαφορετικά, αν το ζευγάρι απολαμβάνει μόνο τη φυσική έλξη θα δει τη σχέση του να καταρρέει πολύ γρήγορα, μιας και η έλξη αναπόφευκτα θα φύγει αργά ή γρήγορα (τουλάχιστον η πολύ έντονη!). Ο Marty, 84 χρόνων, λέει: «Εκείνο που με τράβηξε στην σύζυγό μου είναι ότι είχαμε από την αρχή πάρα πολλά κοινά. Υπήρχε μία επαφή που δεν είχε να κάνει μόνο με το σεξ».