fbpx

#15112018

#15112018

  • Είτε το θέλουμε, είτε όχι ο …μικρούλης μας …μικραίνει ακόμα περισσότερο με τη πάροδο των χρόνων, όσο μεγάλος και να είναι! Όμως αυτή την εξέλιξη μπορείς να την αποτρέψεις και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, όπως αναφέρουν δύο ουρολόγοι.
  • Το ζητούμενο είναι να φτάσεις στο αεροδρόμιο ή στο σταθμό ή το λιμάνι νωρίς για να προλάβεις να κάνεις check in  να παραδόσεις αποσκευές να περάσεις από τον έλεγχο ασφαλείας (αεροδρόμια) και να φτάσεις στην πύλη στην ώρα σου. Δε θες όμως να είσαι εκεί και υπερβολικά νωρίς – κανείς δε συμπαθεί τα άβολα καθίσματα και τα πανάκριβα snacks των σταθμών ή των αεροδρομίων. Οπότε ποια είναι η χρυσή τομή; Μιάμιση ώρα νωρίτερα όταν πρόκειται για πτήση εσωτερικού ή για πτήση εξωτερικού εάν έχεις ήδη κάνει web ή mobile check-in και δε έχεις παραδοτέες αποσκευές. Για πτήση εξωτερικού με αποσκευές υπολόγισε περίπου δύο ώρες πριν. Μίση ώρα νωρίτερα αρκεί για τρένα πλοία και λεωφορεία.
  • Η εκγύμναση των γλουτών δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών και ας θαυμάζουμε τα καλλίγραμμα γυναικεία οπίσθια. Όπως λοιπόν εμείς θαυμάζουμε, έτσι και εκείνες θαυμάζουν περισσότερο έναν άντρας που έχει καλογυμνασμένους γλουτούς, δηλαδή στην απλή καθομιλουμένη: Γυμνασμένα οπίσθια. Η άσκηση ώθησης ισχίου δεν είναι τόσο συνηθισμένη στον αντρικό πληθυσμό αν και θα έπρεπε να είναι, επειδή ενεργοποιεί και γυμνάζει τον μέγα γλουτιαίου μυ, περισσότερο από ότι τον ενεργοποιούν τα καθίσματα. Το ίδιο μάλιστα ισχύει και για τον δικέφαλο μηριαίο μυ.
  • Είστε …νάρκισσος; Τότε πιθανότατα αρέσετε στις γυναίκες! Αν είστε και …κακό παιδί»,» τότε και πάλι κερδίζεται το γυναικείο φίλο! Αυτό ανακάλυψαν επιστήμονες σε Ευρώπη και Αμερική! Η παρεξηγημένη έκφραση ναρκισσισμός σύμφωνα με επιστημονική έρευνα Γερμανών επιστήμων φαίνεται ότι πιάνει τόπο στις σχέσεις αφού στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους είναι καθαροί και ντύνονται προσεγμένα! Βέβαια προσοχή να μη ξεπεράσετε τα όρια!