fbpx

#17092018

#17092018

  • Ανάλογα με την εποχή αν κρυώνεις πολύ τον χειμώνα ή ζεσταίνεσαι αφόρητα το καλοκαίρι και δεν μπορείς τον ήλιο τότε δεν είσαι τύπος του outdoor. Θέλεις τη σταθερή θερμοκρασία του γυμναστηρίου για να αισθάνεσαι καλά
  • Σταματά να κάνεις τον ωραίο!b Αυτό θα το κρίνουν εκείνες και όχι εσύ. Είναι πολύ απλό όσο δύσκολο και αν ακούγεται. Προσέχεις τον εαυτό σου και γενικά το σώμα σου θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση!
  • Αν ψάξεις τα καταστήματα πώλησης αθλητικών ειδών μπορείς να βρεις ελαφρώς μεταχειρισμένα όργανα γυμναστικής ή γενικά εξοπλισμό άσκησης όπως διάδρομοι και αλτήρες και άλλα σε καλή κατάσταση. Σύμφωνα με τον Andrea Woroch, εμπειρογνώμονα για την εξοικονόμηση χρημάτων και κατανάλωσης, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι «πολλοί άνθρωποι αγοράζουν αυτά τα αντικείμενα με πρόθεση να αρχίσουν να γυμνάζονται αλλά τα παρατάνε γρήγορα και στη συνέχεια ξεφορτώνονται τα προϊόντα  τα οποία είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα. Ωστόσο, καλό είναι να ερευνήσετε το εμπορικό σήμα του εξοπλισμού και να δοκιμάσετε πρώτα το προϊόν πριν το αγοράσετε.
  • Προσπάθησε να βεβαιωθείς από τα λεγόμενα της «αγάπης» αν δηλαδή  ο κερατάς θα λείπει εκτός πόλης και μάλιστα μακριά. Αν μένει μέχρι αργά στο γραφείο»,» τότε ξέχασε το και αρνήσου να πας στο σπίτι της «αγάπης»… που ξέρεις μπορεί ο δύσμοιρος να βαρεθεί στο γραφείο και να γυρίσει πιο νωρίς στο σπίτι!
  • Αν θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου και να φτάσεις ψηλά, ακόμα και πολύ ψηλά, τότε καλό είναι να πάρεις μερικές ιδέες από πετυχημένους ανθρώπους.