fbpx

#18122018

#18122018

  • Για να γίνεις πετυχημένος πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση να ρισκάρεις και να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει και από την άλλη, για να έχεις αυτοπεποίθηση, πρέπει να έχεις πετύχει!
  • To ξύρισμα ουσιαστικά κάνει απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος με αποτέλεσμα αυτά να ανανεώνονται συνεχώς. Όταν το δέρμα σου είναι κάτω από τη γενειάδα φυσικά και δεν γίνεται αυτή η διαδικασία. Με την γενειάδα δεν γίνεται σωστά η απαραίτητη καθαριότητα και ενυδάτωση του δέρματος με αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου το δέρμα να ξεραίνετε και κατά συνέπεια να γερνάει.
  • Οι κονσέρβες μπορείνα περιέχουν πολύ πρόσθετη ζάχαρη, η οποία μπορεί να έχει πολλαπλές επιβλαβείς συνέπειες στον οργανισμό. Η περίσσεια της ζάχαρης έχει συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της παχυσαρκίας, των καρδιακών παθήσεων και του διαβήτη τύπου-2.
  • Όσο συνεπής στη διατροφή και να είσαι θα πρέπει να γνωρίζεις ότι έχεις έναν «εχθρό» που μάλιστα είναι μέσα στο κεφάλι σου. Είναι ο ίδιος σου ο εαυτός, εσύ ο ίδιος δηλαδή και φυσικά μιλάμε για τον εγκέφαλο σου αφού αγαπάει γλυκά, λιπαρά και υδατάνθρακες. Το πρόχειρο ανθυγιεινό και κατεργασμένο φαγητό πυροδοτεί βαθιά ένστικτα στον ανθρώπινο εγκέφαλο και αυτό ενδεχομένως να προάγει την υπερφαγία, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Cell Metabolism.
  • Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή ενός αγώνα, μπορεί να σε πιάσει πόνος τόσο έντονος που μπορεί να σε κάνει να «διπλωθείς». Συνήθως είναι ο πόνος στην σπλήνα ο οποίος πάντως δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί.
  • Γιατί, όμως, πονάει η περιοχή; Ο σάκος που περιβάλλει την σπλήνα και λέγεται διαφραγματική επιφάνεια σπλήνα, είναι ελάχιστα ελαστικός και διαθέτει πολλές νευρικές απολήξεις. Έτσι, αν τεντωθεί λίγο από την προσπάθεια που καταβάλλει κάποιος, αρχίζει και πονά.