fbpx

#19072017

#19072017

  • Να έχεις πλήρη επίγνωση των γεγονότων γύρω σου. Να διαβάζει συνεχώς και συλλέγεις πληροφορίες τόσο γενικά όσο και πάνω στον τομέα σου και να φροντίζεις να είσαι από τους πρώτους που θα μάθεις τις εξελίξεις. Η γνώση είναι δύναμη!
  • Όσο πιο «απαγορευμένο» το άτομο (ο καλύτερος φίλος ή η καλύτερη φίλη του συντρόφου σουο πατέρας φίλου ή της φίλης σουτο αφεντικό σουκτλ)τόσο πιο ισχυρή είναι η φαντασίωση. Το «θέλω αυτό που δεν μπορώ να έχω» είναι εξαιρετικά διαδεδομένο στον τομέα του σεξ.
  • Aπεδείχθη ότι δεν υπάρχει καμία αναλογία μεταξύ του πέλματος και των γενετικών οργάνων. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η μοναδική αλήθεια στο μύθο είναι ότι η ανάπτυξη του πέλματος και του πέους επηρεάζεται από τα ίδια γονίδια, ωστόσο δεν έχει να κάνει με το μήκος του ενός και το μέγεθος του άλλου!
  • Προπόνηση σπίτι: Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το τι θα φορέσουμε. Ντυνόμαστε όπως θέλουμε αφού βρισκόμαστε μέσα στο χώρο μας. Να ένα θέμα που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, ειδικά για τις κυρίες, οι οποίες δεν νιώθουν καλά με τα αδιάκριτα βλέμματα. Καμία αλλαγή, κανένα ειδικό ρούχο. Γυμναζόμαστε όπως νιώθουμε πιο άνετα.
  • Κάποια από τα πιο δημοφιλή καλλυντικά για άντρες είναι τα προϊόντα που έχουν σχέση με τα μαλλιά. Φιαλίδια που καλύπτουν τις άσπρες τρίχες διάφορες λοσιόν για τη τριχόπτωση, ειδικά σαμπουάν, όπως και συμπληρώματα διατροφής που στοχεύουν στην υγεία και την ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής έχουν γίνει απαραίτητα είδη για κάθε σπίτι!