fbpx

#19122018

#19122018

  • Κάποιοι τις χαρακτηρίζουν απαγορευμένες, κάποιοι άλλοι επικίνδυνες. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν απαγορευμένες ασκήσεις, αλλά ούτε και επικίνδυνες αν φυσικά τις εκτελείς σωστά. Υπάρχουν όμως ριψοκίνδυνες ασκήσεις και αυτό κυρίως έχει να κάνει με την κόπωση που θα επιφέρει τη μη σωστή εκτέλεση της άσκησης. Από την άλλη για κάποιους υπάρχει η άγνοια που είναι πολύ πιο επικίνδυνη.
  • Οι σεφ και οι μάγειρες συμφωνούν ότι το βούτυρο είναι το μοναδικό γαλακτοκομικό υλικό, που χρειάζεστε για να φτιάξετε ομελέτα. Χρησιμοποιήστε μεσαία έως χαμηλή θερμότητα και λιώστε 1-2 κουταλιές της σούπας βούτυρο στο τηγάνι μέχρι να πάρει χρυσαφί (αλλά όχι καφέ) χρώμα. Στην συνέχεια, προσθέστε τα χτυπημένα αυγά και μαγειρέψτε χωρίς να ανακατεύετε μέχρι να αρχίσει να στερεοποιείται το μείγμα στο κάτω μέρος. Περιοδικά με μια σπάτουλα ανακατέψτε απαλά τα αυγά από το κάτω μέρος του τηγανιού για να σχηματιστούν πιο “μεγάλα κομμάτια” και μέχρι να γίνουν τ’ αυγά.
  • Οι δουλειές είναι δύσκολες, κανένας δεν έχει αντίρρηση γι αυτό, όμως αν κάνεις και κάποια λάθη τότε η προσπάθεια να βρεις δουλειά είναι ακόμα πιο δύσκολη και παραμένεις άνεργος.
  • Αν έχεις στείλει άπειρα βιογραφικά, έχεις κάνει πολλές συνεντεύξεις και διαθέτεις μία ολόκληρη λίστα νέων επαφών στην ατζέντα σου, τότε άρχισε από το βιογραφικό: «Όσο και αν ακούγεται περίεργο υπάρχουν βιογραφικά που… φωνάζουν, μην με προσλάβεις» επισημαίνουν. «Με τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι μπορεί να χαθεί και στη συνέντευξη. Δεν είναι λίγες οι φορές που εργοδότες και υποψήφιοι έχουν εντελώς διαφορετική άποψη για το αποτέλεσμα».
  • Εκ φύσεως, η τεστοστερόνη παράγει επιπλέον σμήγμα, που κάνει την ανδρική επιδερμίδα πιο λιπαρή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι άντρες έχουν μεγαλύτερους πόρους, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η επιδερμίδα τους είναι πιο επιρρεπής στους ρύπους και στο να φράζουν οι πόροι από λιπαρότητα και ρύπους.