fbpx

20092018

20092018

  • Αν ξυρίζεσαι το πρωί αφού ξυπνήσεις, τότε αυτό θα σου δυσκολέψει τη ζωή. Η φαγούρα, η μέτρια εξωτερική σου εμφάνιση και οι τρίχες που βρίσκονται παντού, είναι το μειονέκτημα του πρώτου σταδίου. Η μοναδική λύση είναι να κάνεις υπομονή! Που θα πάει θα συνηθίσει το δέρμα!
  • Αδράνεια ύπνου: Είναι η κατάσταση κατά την οποία όταν ξυπνάτε από τον μεσημεριανό ύπνο αισθάνεστε “ζαλισμένοι” σαν να έχετε μια μικρή “μέθη” είστε “αποπροσανατολισμένοι” και είστε “σαν να μην έχετε ξυπνήσει ποτέ”.
  • Βγάζεις selfie το στήθος σου ή την κοιλιά σου και την ανεβάζεις στα social media! Γιατί το κάνεις και τι θέλεις να δείξεις το γνωρίζεις εσύ ο ίδιος ή νομίζεις ότι το γνωρίζεις! Ο πιο απλός λόγος είναι να δείξεις τους γυμνασμένους κοιλιακούς σου! Εκεί βέβαια υπάρχει και ένα …πονηρό υπονοούμενο αφού λίγο πιο κάτω είναι ο …μικρούλης σου και φυσικά εσύ μπορεί να μη το σκεφτείς, άλλες ή …άλλοι όμως το σκέφτονται ειδικά αν φαίνεται το επίμαχο σημείο ακόμα και αν φοράς παντελόνι.
  • Για να φτάσεις όμως και να ξεπεράσεις τα 100 χρόνια δεν φτάνει μόνο η προπόνηση ή να κόψεις το κάπνισμα ή να τρέφεσαι υγιεινά, αυτά είναι συνήθειες που εννοούνται.
  • Η ποδηλασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βόλτα ή να πηγαίνουμε στη δουλειά μας αποφεύγοντας το μποτιλιάρισμα. Μπορεί ωστόσο να γίνει ένα τέλειο συμπλήρωμα της προπόνησης μας αντικαθιστώντας το τρέξιμο. Αν συνδυάσεις της ποδηλασία με στάσεις για ασκήσεις τότε σίγουρα έχεις μια πολύ καλή ολοκληρωμένη και δυνατή προπόνηση.