fbpx

#20112018

#20112018

  • Σύμφωνα με έρευνες στις ΗΠΑ, ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει πάνω από 28 κιλά πρόσθετης ζάχαρης κάθε χρόνο, ήτοι περί τα 77 γραμμάρια τη μέρα. Αυτή η ποσότητα αντιστοιχεί σε 19 κουταλάκια ζάχαρης ή αλλιώς 306 θερμίδες. Πρόκειται για ιδιαίτερα υψηλή πρόσληψη ζάχαρης ημερησίως, κάτι που αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην αύξηση των ποσοστών παχυσαρκίας και ασθενειών (διαβήτη, καρδιαγγειακών, ηπατικών και οδοντικών παθήσεων, κάποιων τύπων καρκίνου κ.α.).
  • Λένε ότι η εμφάνιση μιας γυναίκας παίζει τον τελευταίο ρόλο στην επιλογή»,» αντίθετα μεγάλο ρόλο έχει η αύρα που προκαλεί μια γυναίκα. Και αν είναι και …κούκλα τότε είναι το ιδεατό! Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είτε σαν εμφάνιση είτε σαν χαρακτήρας έχουν προβάδισμα στον έρωτα και τις προτιμούν οι άντρες. Ποια είναι όμως εκείνα τα χαρακτηριστικά που αν τα έχει μια γυναίκα θα καταφέρει πολύ περισσότερα στον έρωτα;
  • Σύμφωνα με τους επιστήμονες, που εξέτασαν τα ιατρικά αρχεία συνολικά 656 ανδρών από τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, ένας άνδρας που ενδαφέρεται να τεκνοποιήσει μπορεί να αυξήσει θεαματικά το πλήθος των σπερματοζωαρίων του αλλάζοντας τον τύπο εσώρουχου που χρησιμοποιεί. Με βάση τα ευρήματα της ερευνητικής ομάδας, οι άνδρες που προτιμούν φαρδιά και άνετα εσώρουχα, όπως μποξεράκια, παράγουν πολύ περισσότερα σπερματοζωάρια από εκείνους που αρέσκονται να «στριμώχνονται» σε πιο στενά εσώρουχα, όπως σλιπάκια.
  • Το να επιλέγεις σε ποια ασφαλιστική θα ανανεώσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου 1-3 ημέρες πριν τη λήξη της, έχοντας επιπλέον την πίεση του χρόνου, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν βοηθάει στο να επιλέξεις την ιδανική ασφάλεια και ίσως να πληρώσεις ακριβότερα ασφάλιστρα από το μέσο όρο της αγοράς.
  • Μόλις μια χούφτα αμύγδαλα αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών βιταμίνης Ε μαγνησίου, ασβεστίου, φυτικών ινών, πρωτεΐνης, καλίου, φωσφόρου, σιδήρου και μονοακόρεστων λιπαρών οξέων κόβει τη λίγουρα και σου χαρίζει πλούσια συστατικά.