fbpx

#21092018

#21092018

  • Γενικά πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να είναι καλύτερα ενυδατωμένος ο οργανισμός σας. Το πρωί, ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπό σας, ή βάλτε λίγο πάγο σε μια πετσέτα και κρατήστε τη πάνω από τα μάτια σας για λίγη ώρα.
  • Τα gel ξυρίσματος περιέχουν περισσότερη αλκοόλη, με αποτέλεσμα να εντείνουν την ξηρότητα του δέρματος (πράγμα που δεν το θέλεις). Επομένως, προτίμησε έναν αφρό ξυρίσματος ή μια κρέμα σαν αυτή που χρησιμοποιούσαν οι παππούδες.
  • Μελέτη, που πραγματοποίησαν ερευνητές από Πανεπιστήμιο της Σκωτίας, δείχνει πως τα άτομα που γυμνάζονται μαζί με κάποιο φίλο, γυμνάζονται περισσότερο και ειδικά όταν εκείνος τους παρέχει συναισθηματική υποστήριξη.
  • Έννοια παρεξηγημένη και ιδιαιτέρως νοθευμένη από το πέρασμα των καιρών η «μαγκιά» έχει αλλάξει πολλές μορφές στα χρόνια των παππούδων μας ήταν η ιδιάζουσα συμπεριφορά των αντισυμβατικών της εποχής που κρεμούσαν το σακάκι στον έναν ώμο και κοπανούσαν τα κομπολόγια τους στα επιμέρους καφενεία.
  • Είναι 14.7 εκατοστά. Το μέγεθος είναι πολύ καλό σε σχέση με αυτό των Κορεατών των οποίων το πέος σε στύση φθάνει μόλις τα 9.6 εκατοστά. Αυτά τα νούμερα προέκυψαν από έρευνες του Πανεπιστημίου του Όλστερ στη Βόρεια Ιρλανδία και δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση “Personality and Individual Differences”.
  • Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι, μην το κάνεις. Αν νομίζεις ότι είσαι κουρασμένος για να πας κάπου, μην πας. Αν πιστεύεις ότι κάτι είναι δύσκολο για σένα, μην το επιχειρήσεις. Ακόμα και αν οι υπόλοιποι γύρω σου σε πιέζουν. Ακόμα και αν έχεις μάθει πως «πρέπει» να το δοκιμάσεις.
  • Άκου το σώμα σου, όπως συμβουλεύουν και οι δάσκαλοι της γιόγκα. Μέχρι εκεί που σε πάει. Άκου το πρώτο σου ένστικτο και ακολούθησέ το. Δεν είναι πάντα εύκολο να λες όχι βέβαια. Αν πάλι δεν μπορείς να πεις όχι σε κάτι, δεν πειράζει. Σημείωσέ το ώστε να ξέρεις ότι εκεί δυσκολεύεσαι. Και αν θέλεις το δουλεύεις. Ακόμα κι αν δε θέλεις, πάλι είσαι κερδισμένος, αφού έμαθες κάτι ακόμα για σένα.