fbpx

#22082018

#22082018

  • Αυτό που θέλεις είναι μια γκαρνταρόμπα που να είναι φτιαγμένη για σένα και να σου πηγαίνει τέλεια. Ωστόσοδεν πρέπει να το παρακάνεις. Μη φοράς μαζί περισσότερα από τρία κοσμήματα (το ένα είναι το ρολόι) ή περισσότερα από τρία χρώματα.
  • Μη χρησιμοποιείς αντιβακτηριδιακά σαπούνια κυρίως εάν το δέρμα σου  είναι ευαίσθητο
  • Είναι γνωστό ότι η πολύ μπύρα κάνει το χειρότερο μεθύσι. Όμως αφού έγινε …έγινε και σταμάτα να το σκέφτεσαι. Από την άλλη αν δεν έχεις μεθύσει και απλά ήπιες αρκετές μπύρες μη το σκέφτεσαι . Η μπύρα παρασκευάζεται από φυσικές πρώτες ύλες με υψηλή διατροφική αξία όπως είναι το κριθάρι και τα δημητριακά η μαγιά και το νερό.
  • Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα στον αριθμό των γνωστών (κάτι πολύ ευρύτερο από τους φίλους) που έχει κανείς: το μέγεθος του δικτύου των κοινωνικών επαφών ενός ανθρώπου μπορεί να κυμαίνεται από 250 έως 5.500 ανθρώπους (ο πρόεδρος των ΗΠΑ Φ. Ντ. Ρούζβελτ περηφανευόταν ότι είχε 22.500 γνωστούς, αλλά ήταν ασφαλώς εξαίρεση!).
  • Το μαύρισμα αποτελεί άμυνα του οργανισμού κατά των βλαβών που προκαλεί η υπεριώδης (UV) ακτινοβολία. Ωστόσο το μαύρισμα σε λευκό δέρμα προσφέρει Δείκτη Προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία (SPF) ίσο με 4. Συνεπώς κανένα μαύρισμα δεν είναι υγιές. Το ελαφρύ μαύρισμα μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο εγκαυμάτων αλλά υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος καταστροφής του δέρματος. Στην πραγματικότητα το μαύρισμα δεν είναι ένδειξη υγείας αλλά καταστροφής του δέρματος.