fbpx

#24082018

#24082018

  • Είναι κοινότοπο να πούμε πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι – άλλωστε το Facebook στήριξε την επιτυχία του κυρίως σε αυτό. Από τα πανάρχαια χρόνια και σε όλη τη Γη η αξία των φίλων έχει εξυμνηθεί, αλλά οι πραγματικοί φίλοι λιγοστεύουν
  • H «αγριότητα» των γυναικών στο σεξ είναι σημείο των καιρών κάτι που καθιστά πιο δύσκολη την εύρεση συντρόφου για εκείνους που επιζητούν «χαλαρό» και ήπιο χαρακτήρα.
  • Oι Έλληνες αφιερώνουν 1,2 ώρες εβδομαδιαίως για τη διαχείριση e-mails και τηλεφωνημάτων εν κινήσει, ενώ από το σπίτι οι ώρες εργασίας φτάνουν στις 5 κάθε εβδομάδα.
  • Ένα σπορ ντύσιμο είναι τέλειο για άνδρες που αγαπούν τη γυμναστική, ή απλά για αυτούς που θέλουν να ντύνονται με ελαφριά και άνετα ρούχα. Μπορείς να επιλέξεις ένα πιο σπορ t-shirt με μια βερμούδα ή μια φόρμα και σίγουρα θα γίνει από τα αγαπημένα σου outfit.
  • Χωρίς υγρά, το σώμα μας δεν θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά, και η αφυδάτωση είναι ένας από τους πιο κοινούς κινδύνους, ειδικά για όσους ασκούνται έντονα. Φροντίστε να έχετε πιει δύο ποτήρια νερό περίπου δύο ώρες πριν ξεκινήσετε την γυμναστική σας.
  • Εκατοντάδες σχετικές μελέτες δεν έχουν δείξει σημαντικές διαφορές στα περισσότερα από τα παραδοσιακά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι, παρά τη διαδεδομένη αντίληψη ότι τα βιολογικά τρόφιμα είναι πιο θρεπτικά, δεν υπάρχουν ισχυρά επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή την αντίληψη. Βρήκαν, ωστόσο, ότι τα βιολογικά τρόφιμα έχουν υψηλότερα επίπεδα φαινολικών φυτοθρεπτικών συστατικών.