fbpx

#24102018

#24102018

  • Σε αρκετές περιπτώσεις το ταίριασμα του χρώματος παπουτσιού-ζώνης μοιάζει παρωχημένο. Ειδικά όταν μιλάμε για καθημερινό και κάζουαλ ντύσιμο η επιλογή να ταιριάξεις το χρώμα των sneakers σου με τη ζώνη, θα φάνταζε το λιγότερο τραγική. Ωστόσο μία επίσημη περίσταση, όπου ένα καλό κοστούμι επιβάλλεται, δεν μπορείς να παραβλέψεις την αναγκαιότητα της αρμονίας και της λιτής εικόνας. Το μαύρο παπούτσι ταιριάζει αναγκαστικά με μαύρη ζώνη και το καφέ με καφέ. Το ίδιο ισχύει και για τα υλικά που θα επιλεγούν, όπως π.χ. το λουστρίνι.
  • Οι δεκαετίες αλλάζουν και μαζί τους οι συνήθειες των ανθρώπων που ακολουθούν αναγκαστικά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Μέσα σε λίγα χρόνια οι ραγδαίες αλλαγές στις τηλεπικοινωνίες και στα μέσα μουσικής ψυχαγωγίας παραμέρισαν συσκευές, όπως το γουόκμαν, το κασσετόφωνο, το αναλογικό τηλέφωνο, τις φωτογραφικές μηχανές με φίλμ και ξεχωριστό φλας. Οι συσκευές άλλαξαν, αλλά οι φράσεις έμειναν για να μας θυμίζουν το όμορφο παρελθόν μας….
  • Το τρέξιμο σε πεζοδρόμια και γενικά εδάφη που έχουν καλυφθεί από μπετόν επιβαρύνουν πολύ τα πόδια σου αφού τo μπετόν είναι η χειρότερη επιφάνεια για να τρέχει κάποιος αλλά το μπετόν είναι 10 φορές σκληρότερο από την άσφαλτο με αποτέλεσμα οι κραδασμοί να στέλνονται σε όλο το σώμα με πρώτα τα πόδια ανεξάρτητα τι είδους παπούτσια φοράς και πόσο απορροφητικά είναι.
  • Γενικά το σύνολο των θερμίδων παίζει ρόλο αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι η προέλευσή τους. Αν οι ημερήσιες θερμίδες προέρχονται από μία σοκολάτα αντί για ένα μικρό πλήρες γεύμαθα χάσετε βάρος αλλά δεν θα είναι λίπος. Ο οργανισμόςγια να καλύψει τις ανάγκες τουθ’ αρχίσει να καίει το μυϊκό ιστό του. Για να μειωθεί ο λιπώδης ιστός πρέπει η διατροφή να είναι ισορροπημένη ώστε να εξασφαλίζει υγιή λειτουργία και κατά συνέπεια καύσεις.