fbpx

#25062018

#25062018

  • Επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ανάμεσα σε όλα αυτά τα προγράμματα οι τελικές διαφορές στην απώλεια βάρους ήταν ασήμαντες. Επομένως αναφέρουν ότι έχει μάλλον μικρή σημασία ποια θα διαλέξει κάποιος. Αντίθετα, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να ακολουθούνται πιστά οι όποιες οδηγίες της.
  • Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να βάψεις το σπίτι σου και μπορείς να το κάνεις μόνος σου, αρκεί να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο. Μπορεί το βάψιμο να σου φαίνεται βουνό, όμως δεν είναι.
  • Το γεγονός ότι το τρέξιμο δρα και ως ψυχοθεραπεία, δεν είναι κάτι καινούριο για όσους τρέχουν. Μελέτες, ωστόσο, που έγιναν επιβεβαιώνουν το γεγονός. Η σωματική άσκηση αποτελεί -για μερικούς ανθρώπους τουλάχιστον- μια αποτελεσματική θεραπεία της κατάθλιψης, ενώ λειτουργεί ακόμη και προληπτικά, σύμφωνα με τρεις νέες επιστημονικές έρευνες.
  • Η μοναξιά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί από πολλούς παράγοντες. Από τον χαρακτήρα σου ή ακόμα και από την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Όμως η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος και φυσικά καλή παρέα. Προσπάθησε να την καταπολεμήσεις!
  • Σου ανακοίνωσαν την απόλυση σου; Σίγουρα δεν είναι και ότι το καλύτερο και σίγουρα είσαι στεναχωρημένος. Όμως μη το βάζεις κάτω. Ακόμα και στην εποχή της κρίσης υπάρχουν ευκαιρίες και ίσως πρέπει να σκεφτείς ότι είναι καιρός να δεις τις ευκαιρίες και να αλλάξεις καριέρα.
  • Σύμφωνα με τους ειδικούς οι εποχικές αλλεργίες είναι πιο συχνές το καλοκαίρι λόγω της γύρης και της ανθοφορίας των δένδρων, αλλά και από το γεγονός ότι αυξάνονται σημαντικά οι δραστηριότητες των ανθρώπων  στην ύπαιθρο. Το πιο κοινό σύμπτωμα είναι το κοκκίνισμα των ματιών. Επίσης μπορεί να υπάρχει πρήξιμο στα βλέφαρα και στον επιπεφυκότα και δακρύρροια.