fbpx

#26072018

#26072018

  • Πώς ακούγεται σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα, που σε πολλούς αρέσουν τα τηγανητά και τα συσκευασμένα τρόφιμα, ότι θα πρέπει να εξαλειφθούν τα βιομηχανικής παραγωγής τρανς λιπαρά μέχρι το 2023;
  • Όσο και αν φαίνεται περίεργο, το μούσι γερνάει αντί να προστατεύει το δέρμα του προσώπου. Φαινομενικά η γενειάδα προστατεύει το δέρμα, ωστόσο εμποδίζει την περιποίηση του.
  • Τα περισσότερα που λέμε ότι θα κάνουμε δεν τα τηρούμε. Ωστόσο μια είναι η υπόσχεση που δίνουμε στους εαυτούς μας και δεν τη τηρούμε ούτε για μια ώρα την ημέρα. Ποια είναι αυτή; «Θα κλείσω το κινητό και θα εξαφανιστώ.
  • To σακάκι αποτελεί μια καλή… επένδυση»,» είναι το κομμάτι που λέμε “θα τα βγάλει τα λεφτά του”. Μπορεί να φορεθεί το πρωί στη δουλειά μέχρι και σε ένα γάμο ή μια επίσημη εκδήλωση.
  • Ο αυχένας δεν είναι ένα σημείο του σώματος όπου συμβαίνουν συχνά τραυματισμοί, αλλά είναι ένα από τα πιο επίφοβα. Και αυτό επειδή στις σοβαρές περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος παράλυσης ή ακόμα και απώλειας της ζωής. Μελέτη έδειξε ότι αθλήματα όπως το αμερικανικό ποδόσφαιρο, η ποδηλασία και οι καταδύσεις κρύβουν μεγάλο κίνδυνο τραυματισμού στον αυχένα (ή σβέρκο).
  • Το βλέπουμε σε ταινίες, αλλά αξίζει να το δοκιμάσουμε στη παραλία. Το τρέξιμο τονώνει τη λειτουργία της καρδιάς, βοηθούν το αναπνευστικό σύστημα και δυναμώνει τους μυς, ιδιαίτερα των ποδιών.  Με 30 γρήγορο περπάτημα καίτε περίπου 138 θερμίδες στον ίδιο χρόνο με τζόγκινγκ καταναλώνετε περίπου 276 θερμίδες αν τρέξετε ποιο έντονα φτάνετε τις 354 θερμίδες.