fbpx

#27092018

#27092018

  • Ο επαναχρησιμοποιούμενος αέρας είναι στην πραγματικότητα υγιεινός. Αρρωσταίνουμε από ότι αγγίζουμε. Σύμφωνα με την Boeing ο αέρας της καμπίνας συνεχώς αντικαθίστανται από συμπιεσμένο φρέσκο αέρα από έξω. Επίσης ο αέρας αυτός περνά μέσα από φίλτρα που αφαιρούν το 99, 97% κάθε αερομεταφερόμενων παθογόνων οργανισμών όπως τα βακτήρια και οι ιοί.
  • Εμείς οι άνδρες δε δίνουμε και μεγάλη σημασία στην επιβάρυνση της επιδερμίδας μας. Ωστόσο αν δούμε από κοντά τον καθρέφτη θα διαπιστώσουμε ότι οι σύγχρονες συνθήκες ζωής έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο δέρμα μας. Η μόλυνση της ατμόσφαιρας που είναι μεγαλύτερη από την εποχή των παππούδων μας, το έντονο στρες, η υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία UVA- UVB, οι κλιματολογικές συνθήκες, η κακή διατροφή, το κάπνισμα»,» το αλκοόλ και έλλειψη φροντίδας έχουν σαν αποτέλεσμα την φθορά.
  • Σε φυσιολογικές συνθήκες, τα ούρα δεν μυρίζουν ή απλά έχουν μία ελαφριά μυρωδιά αμμωνίας. Αν σου μυρίζουν μπορεί να έχεις ουρολοίμωξη αν όμως δεν υπάρχει πόνος μαζί το πιθανότερο είναι ότι το βασικό αίτιο της μυρωδιάς είναι η διατροφή σου. Οι τροφές με δυνατή μυρωδιά, όπως το σκόρδο και τα σπαράγγια μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση.
  • Πολλοί είναι οι μηχανόβιοι που έχουν δεχτεί πειράγματα, κυρίως μέσω του Facebook ή γενικά των socialmedia, είτε από γυναίκες, είτε ακόμα και από …άντρες με …πονηρό αίτημα μια «βόλτα με τη μηχανή»! Κάτι που συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, στον δρόμο ή στα καφέ, με …στόχο πάντα το δύσμοιρο το μηχανάκι σου!!! Αυτή η αντίδραση έχει όμως να κάνει με τα κυβικά, με την μάρκα, με τον αναβάτη ή είναι απλά ένας συνδυασμός;