fbpx

#28092018

#28092018

  • Μπορείς όμως να φας και ένα κάποια μέρα της βδομάδας. Με μια φορά δεν θα χαλάσει η διατροφή σου και ούτε θα γίνει …χοντρός. Πρόσεχε όμως μη σου γίνει συνήθεια!
  • Όταν ετοιμάζετε το βιογραφικό σας, είναι φυσικό να δίνετε προτεραιότητα στις σπουδές, την εμπειρία και τις δεξιότητές σας. Όσο εντυπωσιακά όμως και να είναι τα προσόντα σας, δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει υπέρ σας αν ο υπεύθυνος προσωπικού δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Βασικός κανόνας λοιπόν είναι να γράφετε πάντα τη διεύθυνση του σπιτιού σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και το e-mail σας προκειμένου οι μελλοντικοί εργοδότες να έρθουν σε επαφή μαζί σας.
  • Πως λέμε παλιό αμερικάνικο κόλπο; Η συγκεκριμένη είναι παλιά κινηματογραφική σκηνή! Άντρας κουρασμένος επιστρέφει από δουλειά φορώντας κοστούμι και φυσικά γραβάτα! Η καλή σου μόλις σε βλέπει σε αρπάζει από την άκρη της… σε τραβάει κοντά της και σου δίνει ένα φλογερό και γεμάτο υποσχέσεις φιλί. Στη συνέχεια τα πράγματα είναι απλά. Η γραβάτα, όπως και τα υπόλοιπα ρούχα, βγαίνουν, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξετε… τυφλόμυγα ή να σε δέσει ή να τη δέσεις.
  • Βάδισμα με βάρος. Η τεχνική είναι απλή. Πιάσε μερικά κιλά που είναι βαριά για να τα σηκώσεις σε άλλες ασκήσεις. Ξεκίνα το περπάτημα. Σταμάτα όποτε κουραστείς. Ξεκίνα και πάλι. Αυτή η τεχνική σε βελτιώνει στα πάντα. Το πώς στέκεσαι, το πόση αντοχή έχεις, το πώς εξασκείς περαιτέρω το μυϊκό σου σύστημα. Αν καταφέρεις να την εντάξεις στην προπόνησή σου και να την βγάζεις σωστά, τότε είσαι πραγματικά fit.
  • Το room service είναι η πιο διαδεδομένη αναπάντεχη φαντασίωση για τους περισσότερους. Να ανοίγεις την πόρτα του δωματίου, μόλις έχεις βγει από το ντουζ με την πετσέτα στη μέση ή ημίγυμνος, την ώρα που τακτοποιείς τα πράγματα σου ή έχεις επιστρέψει εξουθενωμένος και να αντικρίζεις μια πανέμορφή ( ή πανέμορφο ανάλογα με τις προτιμήσεις) υπάλληλο του ξενοδοχείου που σου φέρνει την παραγγελία! Να φαντασιώνεσαι ότι σε κοιτάει …πονηρά την ώρα που υπογράφεις την απόδειξη και σου πιάνει ή πιάνεις κουβέντα με κατάληξη την επίσκεψη στο τέλος της βάρδιας!